Konsult inom data och analytics till Data Edge

Vill du ge individer och organisationer en edge genom att framgångsrikt kombinera affär, analys och data? – Konsult inom data och Analytics

 

Vilka är Data Edge?

Vi på Data Edge har många års erfarenhet av att realisera affärsvärde inom data, analys och data-driven transformation från ledande konsult- och techbolag i Stockholm. Vår ambition är att vara det givna valet för organisationer som behöver brygga gapet mellan affär och teknik, från strategi till genomförande.

Vår tillväxtresa fortsätter från huvudkontoret på Kungsgatan i centrala Stocholm och nu söker vi efter fler som delar vår passion för data och analytics. Våra fokusområden är att skapa ett tydligt avtryck på marknaden, skapa tillväxt för att kunna göra de projekt vi vill driva, se till att vi är de bästa konsulterna inom området samt att bygga ett konsultbolag med substans.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en arbetsplats där:

 • Vi har intressanta och framåtriktade uppdrag inom bland annat Fintech och produktbolag
 • Du får vara en del av ett team där vi ständigt lär och utmanar varandra samt har en passion för att lösa problem
 • Vi satsar på din kompetensutveckling och avsätter tid för kunskapsdelning mellan medarbetare
 • Kul på jobbet – vi värdesätter och investerar resurser på gemensamma aktiviteter
 • Vara med och bygga ett ledande konsultbolag, där du kommer påverka hur bolaget jobbar och hur vår framtid ser ut
 • Andra förmåner som förmånlig friskvård, sjukvårdsförsäkring etc.

 

Vem söker vi?

Vi söker en person som är driven och ambitiös samt har en passion för att använda data och analys för att lösa verkliga problem.

 

 • Först och främst så har du en passion för data och analys samt tycker det är kul att lära sig nya saker
 • Du har erfarenhet av att ha jobbat antingen som managementkonsult inom analytics, data engineer, data scientist eller liknande roller
 • Stämmer något av följande in på dig så tror vi att det skulle vara en bra match:
  – Jobbat med att identifiera affärsmöjligheter där data och analys kan skapa värde samt sett till att lösningar för att realisera detta värde kommit på plats.
  – Kunskap av att ha arbetat i något analysverktyg såsom t.ex Tableau, Power BI eller Python där du gjort analyser på större datamängder. Du känner till någon eller flera molntjänster – AWS, GCP eller Azur
  – Erfarenhet av Kafka, Flink, Spark-Streaming, Storm eller liknande är meriterande samt kunskap om data pipeline och workflow management verktyg t.ex Airflow, Confluent, Luigi, Kubernetes

Ansök genom att skicka en länk till din LinkedIn-profil alternativt ditt CV, tillsammans med en en kort beskrivning om varför Data Edge och du skulle skapa magi tillsammans.

Ansökan skickar du till rekrytering@dataedge.se

I processen kommer du träffa VD, Johan Bergman samt kollegor. Skriv gärna att du såg annonsen via 4potentials då vi har ett givande samarbete. 

#MakeDataYourEdge

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till uppdragsgivaren!