Koneo Visby söker nya medarbetare!

Koneo är den största leverantören på Gotland av IT-driftstjänster. Just nu är de på en spännande tillväxtresa där de växer och satsar på att utöka sin positiva kärntrupp med personer som vill följa med och bidra genom delaktighet och samskapande för att utveckla Gotland. Just nu har Koneo ett flertal spännande roller ute för dig som vill ha ett spännande IT-jobb. Koneo erbjuder dig ett jobb där du får möjligheten att påverka direkt.

Ta chansen och kolla in vilka olika roller som finns tillgängliga och ansök redan idag!

nn
IT – Supporttekniker

Om rollen
Rollen som IT-Supporttekniker är en junior tjänst på heltid. Du kommer att tillhöra ett team på 4 personer där du arbetar självgående med olika arbetsuppgifter. Som supporttekniker kommer du att arbeta med användarsupport och servicedesk. Du kommer att arbeta med inkommande ärenden och uppdrag som ligger i ärendehanteringssystemet och utföra uppdraget utefter rutin och instruktion. I denna roll har man nära kontakt med slutkunder och slutanvändare och rapporterar direkt till ansvarig hos kund som uppdragsgivare.
nn
Om dig
Vi söker dig som har studerat med inriktning IT eller som har erfarenhet som IT-Support/Närstödstekniker sedan tidigare. Vi ser det som meriterande att ha jobbat med support sedan tidigare, men inte ett krav då vi tror att man kan växa in i denna roll.
nn
Som person ser vi att du är noggrann och trivs med att arbeta på ett strukturerat sätt med tydliga processer och rutiner att följa. Du har en stor ansvarskänsla och finner glädje i att leverera service och kvalité till både kunder och medarbetare.
nn

IT – Konsult

Om rollen
Rollen som IT-konsult är på heltid där du ingår i Koneos nationella servicedesk med lokalt utförande av uppdrag på Gotland. Du kommer jobba med driftsuppdrag från inkommande kundärenden huvudsakligen i Windows-miljöer och/eller nätverksmiljöer. Man är stationerad på kontoret i Visby och jobbar lokalt på Gotland. Du kommer både arbeta på plats ute hos kunder eller via fjärrsupport.
nn
Om dig
Vi ser att du är en erfaren IT-Konsult sedan tidigare med dokumenterad erfarenhet av att jobba direkt mot kund i nätverkmiljöer. Vi ser det som meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet från datacenter eller cloudmiljö, ex Microsoft Azure, AWS, GCP eller motsvarande.

Vi tror att du som söker denna roll är en lösningsorienterad person som gillar att arbeta med olika kundscenarion. Du har en känsla för att prioritera ärenden och hantera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Du är serviceinriktad och trivs med att vara självgående och du föredrar en variation på arbetsuppgifter där du får ta eget ansvar.

 nn
IT-Säljare

Om rollen
Rollen som IT-säljare hos Koneo är en tjänst på heltid. Du kommer att ingå i redan befintligt lokalt team i Visby, samt vara en del av den nationella säljorganisationen. I denna roll kommer man arbeta med att kombinera lösningar till kund som består av olika tjänsteleveranser. I uppdraget ingår både rekrytering av nya kunder och försäljning till befintliga kunder där man arbetar utifrån en personlig budget och uppsatta säljmål.

Målsättningen med denna roll kommer vara att öka omsättningen samt agera samarbetspartner och rådgivare till kunden. Vi ser att du delar vår vision om att ta med kunderna på en tillväxtresa där vi tillsammans hjälper dem att utvecklas och ta sig till nästa nivå!

Om dig
Vi söker dig som har yrkeserfarenhet från IT-försäljning, dvs lösnings- och produktförsäljning sedan tidigare. Vi ser gärna att du har en vana att kombinera olika lösningar till kund som består av olika konceptleveranser.

Som person ser vi att du är en social och relationsbyggande person med ett intresse för försäljning och affärsutveckling. Vi lägger stor vikt vid en engagerad och prestigelös person som har lätt för att hantera olika typer av människor.

nn
Låter detta som din nästa utmaning?
Du ansöker via 4potentials rekryteringssystem och anger den rolltitel du söker till. Vi intervjuar kandidater löpande så vänta inte med din ansökan!

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.

Ansök direkt till uppdragsgivaren!