Key Account manager till Valio i Stockholm

Har du passion för försäljning, mat och dryck, och drivs av att överträffa högt ställda förväntningar från kunder?

Då är du kanske vår nya Key Account Manager som kan se till att vi växer ännu mer inom vår Foodservice divsion.

Laktosfri grädde, mjölk, yoghurt, kefir, creme fraiche, smör och bredbart, växtbaserat och proteinprodukter – ja, vi på Valio har en hel del av det som behövs vid matlagning. Genom att vara innovativa och snabbfotade är Valio dessutom en stark utmanare på den svenska marknaden.

Vad kommer du att göra?

Vi vill att du ska hjälpa oss att fortsätta växa! Det gör du genom att utveckla nya kundsamarbeten och utveckla befintliga kundrelationer. Du ansvarar för att driva den totala affären hos dina kunder och ta fram handlingsplaner utifrån behov och kundstrategi. Du kombinerar struktur och målmedvetenhet med goda relationer för att lyckas. Majoriteten av dina kunder finns i Stockholmsområdet och du planerar samt genomför lokala mässor och kundaktiviteter. Du blir en del av ett team om 8 personer som alla har en lång bakgrund inom Foodservice och ett starkt intresse för matlagning samt försäljning. Här finns det alltid någon att bolla idéer med och vi samarbetar för att överträffa kundernas förväntningar. Den här tjänsten är en tillsvidareanställning och tjänstebil ingår.

Varför vill du jobba hos oss?

Valio är ett företag i tillväxt och vi är stolta över det resultat vi levererar tillsammans. Vi har en öppen företagskultur och ett högt engagemang, vilket skapar trivsel på riktigt! Vi vill att våra medarbetare ska växa och hos oss kommer du få både få professionell- och personlig utveckling. Foodservice teamet är rikstäckande och vi ses regelbundet på konferenser för att utvecklas och att ha kul tillsammans.

Vem är du?

Vi tror att du drivs av att skapa lönsamma affärer och du är affärsmässig. Du har goda erfarenheter av försäljning och branschkunskaper som du förvärvat av att själv ha jobbat inom branschen, till exempel som kock. Utöver erfarenhet så har du ett brett kontaktnät inom restaurangbranschen. Som person är du utåtriktad och serviceminded i kombination med målinriktad, strukturerad och analytisk. Du kommunicerar väl på svenska, i tal och skrift, och behärskar engelska. Du är van vid att använda programmen i Microsoft Office.

B-körkort är ett krav samt att du är en lagspelare som vill uppnå resultat tillsammans.

Vill du ansöka?

Känner du igen dig i ovan? Skicka in en ansökan så snart som möjligt. Urvalet sker löpande och sista ansökningsdag är 19 mars 2023. Har du frågor om tjänsten mejla rekrytering@valio.se Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl. Du är varmt välkommen att registrera din ansökan här: Jr Key Account Manager – Foodservice – Sverige (weselect.com)

Ps. Om/när du ansökt kan du alltid skriva i din CV/LinkedIN att du är medlem i 4potentials – och är du inte det så ansök idag till 4potentials via ansök knappen på 4potentials hemsida. Vi har ett bra samarbete med kunden och ofta är ett medlemskap i 4potentials mycket bra när man söker arbete Ds.

Om Valio:

På Valio, arbetar vi tillsammans för att göra livet bättre. Vi gör det genom en företagskultur byggd på starka värderingar – fokus på kund och konsument, ansvar, förnyelse och samarbete. Vi vill vara världens mest innovativa mejeri- och matföretag och en stark utmanare på den globala marknaden. Valio Sverige grundades 1994. Idag erbjuder vi ett brett sortiment av laktosfritt, krämig yoghurt, smör, växtbaserade samt proteinprodukter. Vi har kontinuerligt ökat tillväxten på den svenska marknaden och omsatte 1,691 MSEK 2022. Hållbarhet går som en blå tråd genom vår verksamhet och tillsammans med våra partners är målet att vår mjölk ska bli koldioxidneutral fram till 2035. Våra ägare är mjölkbönder och deras gårdar är familjeägda. Hållbarhet är viktigt även då det kommer till våra medarbetare. Vi vill ge dem de bästa förutsättningarna för att de ska kunna utvecklas och växa.

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till Valio!