Research Analyst till ledande chefsrekryteringsfirma

Är du analytisk, driven, har ett starkt intresse för näringslivet och är duktig på att bygga relationer då är det dig Amrop söker!

Amrop är en av de ledande chefsrekryteringsfirmorna globalt, och under de 30 år som vi har varit aktiva på den svenska marknaden har vi kommit att bli en av de högst rankade chefsrekryteringsfirmorna i landet. Vi är ett tight team på sex partners (var och en med sin egen specialitet), sex researchers och tre admin som sitter i fantastiska lokaler på Blasieholmen i Stockholm -och vi söker nu dig för att göra vårt team ännu starkare!

Vad du kommer göra hos oss

Vår kärnverksamhet är inriktad på att hitta rätt kandidater till ledande befattningar inom näringslivet och majoriteten av våra kunder är återkommande. Professionalism och relationsbyggande är därför otroligt viktigt inom vår bransch.

Som Researcher hos oss är du en aktiv del av hela rekryteringsprocessen. Du jobbar i team med en eller flera partners där du projektleder uppdragen och ansvarar för ’desk research’, telefonintervjuer samt för att hålla ihop och driva rekryteringsprocessen framåt. Du bidrar även i kundmöten vid införsäljning av nya uppdrag samt vid de kontinuerliga presentationerna och avstämningarna under processens gång.

Jobbet som researcher är både relationsskapande och analytiskt tillfredsställande då du ansvarar för att hålla en kontinuerlig kontakt med kund och kandidater genom hela rekryteringsprocessen samtidigt som du håller dig uppdaterad på branschförändringar, kundföretag och potentiella kandidater genom löpande analys och marknadsuppföljning.

Då Amrop är ett globalt företag kommer du även att assistera andra Amropkontor med research och information från den svenska marknaden emellanåt.

Vem vi tror att du är

Vi tror att du är relativt nyexaminerad och att du troligtvis inte har mer än 1–2 års arbetslivserfarenhet. Du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift och vi tror att du är allmänbildad samt har ett genuint intresse för näringslivet.

Du är en ambitiös och driven person som är villig att lägga in en extra växel när det behövs, och som är nyfiken inför nya utmaningar och situationer. Din höga kapacitet och din starka analytiska och strategiska förmåga får dig att ständigt leverera utöver våra förväntningar.

Att ha en hög social kompetens och en utåtriktad personlighet är otroligt viktigt inom vår bransch. Vi är därför övertygade om att du är en mästare på att hantera relationer och att du är service minded ut i fingerspetsarna.

Hur det är att jobba hos oss

Vi är 15 personer som jobbar på Stockholmskontoret som känner varandra ganska väl. Det är en ikke- hierarkisk miljö där man förväntas att kunna arbeta i olika teamkonstellationer samt bidra till den allmänna utvecklingen av verksamheten. Kulturen präglas av transparens, då vi sitter i ett öppet landskap, och en mentalitet av frihet under ansvar.  Alla är ambitiösa och jobbar hårt samtidigt som vi värdesätter vår fritid och att ha roligt tillsammans på After Works, middagar och liknande.

Om du är intresserad av att veta mer om Amrop besök vår hemsida www.amrop.se

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.