Junior Buyer till Axbeautyhouse

Axbeautyhouse är en fristående inköpsenhet som ansvarar för att skapa ett kommersiellt skönhetserbjudande åt KICKS och ÅHLÉNS.

Axbeautyhouse är en plattform för att långsiktigt utveckla skönhetsaffären inom Axel Johnson koncernen och möjliggör nya satsningar för möta dagens och morgondagens skönhetskunder. Enheten återfinns organisatoriskt inom KICKS, har ca 80 medarbetare och är placerad på ett modernt kontor vid Klarabergsviadukten i Stockholm City.

 

AXBEAUTYHOUSE SÖKER NU EN JUNIOR BUYER
Som inköpare och junior buyer på Axbeautyhouse arbetar du med att skapa ett kommersiellt och lönsamt erbjudande via kategoristyrning och konsumentbehov. Med passion och ansvar under frihet leder och utvecklar du ditt ansvarsområde för att nå gemensamma och individuella mål med konsumenten i fokus. Vi söker en person som både kan och vill växa såväl i rollen men även med Kicks och Åhlens.

UTMANINGARNA – SOM DU GÖR TILL MÖJLIGHETER:

 • Baserat på kundinsikt och kategoriutveckling utveckla sortimentet så att det är konkurrenskraftigt på marknaden och därmed driver tillväxt och lönsamhet.
 • Vara med och ta fram kampanjplaner tillsammans med leverantörer
 • Förhandling med syfte att skapa en hållbar och lönsam affär med våra leverantörer. I den juniora rollen ställer vi krav på att du vill förhandla – medan i den seniora rollen måste du ha adekvat erfarenhet och vara en god förhandlare. På sikt kommer du utveckla dina erfarenheter som förhandlare. Det viktigaste när du ansöker är att du har ett stort intresse för förhandling och viss erfarenhet från förhandlingar samt att har egenskaper som kommer göra att du blir Axbeautyhouse främsta förhandlare.
 • Arbeta med prisstrategi och budgetarbete för dina eventuella kategorier och landområden.

VEM SÖKER VI? VI SÖKER EN SUPERTALANG MED INTRESSE FÖR INKÖP

 • Som har erfarenhet som kanske Inköpare/buyer, Category manager, buyer assistant, key account manager, controller, trainee product eller brand – och som vill fortsätta inom inköpsområdet.
 • Med utbildning inom ekonomi och/eller inköp
 • Med utpräglat affärssinne och som har egenskaper som gör att du kommer bli en av företagets främsta förhandlare
 • Gärna erfarenhet av kategori-, sortiments- och varumärkesutveckling
 • Som är starkt analytisk, strukturerad och kan fatta egna beslut med passion att äga och driva dina ansvarsområden. Du har koll på detaljerna och kommer förberedd till möten både internt och externt.
 • Trivs med att arbeta mål-fokuserat och drivs av att se resultat
 • Som har goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
 • Det är intressant om du har egenskaper för att bli en framtida ledare inom koncernen. Vi vill att medarbetare utvecklas och kan ta nästa steg inom företaget.

För att lyckas i rollen är du utåtriktad, intresserad av att förhandla och bygga goda relationer. Du är analytisk, kommersiell och har stort försäljningsfokus. Du är driven, självgående och brinner för att utveckla attraktiva erbjudanden och ett optimalt sortiment.  Du behöver ha ett stort intresse för trender, kommunikation och alltid sätta kunden i fokus.

När du börjar kommer du få ett stort ansvar och du kommer möta en stark företagskultur där vi sitter i öppna landskap och det är högt till tak.

Rollen rapporterar till Inköpschef. Hon är en fantastisk engagerad ledare som bryr sig om medarbetarna och gärna ser att du tar ett stort ansvar och kommer med lösningarna. Hon beskriver ett företag och en arbetsplats där det är roligt att arbeta. Har man ett intresse för skönhets- och modebranschen och att få arbeta i ett förändringsorienterat företag med högt tempo är detta en drömroll.

ANSÖKAN VIA 4POTENTIALS EXECUTIVE SEARCH
Låter den här utmaningen som ett arbete för dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag till 4potentials Executive Search. Vi intervjuar löpande och tror att vi kommer stänga processen innan jul. Ja, till jul möter du ett företag som arbetar med kampanjer och till våren arbetar man med andra utmaningar. Låter det spännande – sök via 4potentials. Sofie på 4potentials svarar gärna på frågor. Vi på 4potentials bjuder alla sökande på ett medlemskap i 4potentials erfarna talangnätverk. Vår process kommer under Corona/pandemin innehålla telefon eller skypeintervjuer innan du eventuellt sedermera träffar Axbeautyhouse live!

Ditt CV kan komma att presenteras för inköpschef, COO samt HR på Axbeautyhouse. Vi följer GDPR. Vi behöver endast CV

Här ansöker du om du inte är medlem i 4potentials: https://4potentials.se/apply/

Här loggar du in och ansöker du om du är medlem i 4potentials: https://4potentials.se/login/

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.