Jr HR Business Partner – BillerudKorsnäs

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Nu har du chansen!

Vi söker nu en junior HR Business Partner med engagemang och intresse för att driva och utveckla vår HR-agenda. Du kommer att stötta funktionen Commercial genom att på ett operativt och strategiskt sätt coacha, stötta och utmana våra ledare i alla våra HR-processer och vara med och bidra till affären med ett nytänkande HR-perspektiv. Övriga exempel på arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Arbetsrätt, ex samverkan/förhandling med de fackliga organisationerna
  • Performance och Talent Management
  • Organisationsutveckling och förändringsarbete
  • Driva rekryteringsprocesser från start till signerat avtal
  • Diverse HR-administration, både inom Commercial, men även genom att stötta upp med HR-administration i andra funktioner

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom relevant område och en bakgrund från en bred HR-roll, gärna i en större organisation och/eller i en internationell kontext. Vi ser gärna att du arbetat som HR Business Partner eller HR-generalist i ca 2-3 år, och att du därmed har kunskap och vana att arbeta med HR-processer inom till exempel rekrytering, performance management, talent management och ledarskap. Du brinner för att stötta chefer och medarbetare och har ett naturligt intresse för att följa med utvecklingen och trenderna inom HR. Då vi är ett internationellt företag är det viktigt att du talar och skriver både svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Många kontaktytor är vardag hos oss. Vi ser dig som en relationsskapande person som arbetar proaktivt och som har lätt för att skapa nätverk och förtroende i organisationen. Vidare är det viktigt att du har driv och mycket energi, är strukturerad och att du snabbt hittar lösningar och kommer med idéer. Du är trygg i dig själv och är bra på att lyssna, coacha och ge feedback. Du företräder alltid företagets bästa, har hög integritet och vågar ta beslut. Du trivs i ett sammanhang där du självständigt får ta stort ansvar och där vi, genom att ha kul tillsammans i teamet, skapar förutsättningar för ett gott samarbete, såväl inom HR som i BillerudKorsnäs som helhet.

Vi eftersträvar mångfald på vår arbetsplats och värdesätter en jämn könsfördelning.

Kontakta oss

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
HR Director Commercial, Kajsa Mühlenfels, +46 70 6633617, kajsa.muhlenfels@billerudkorsnas.com

Varmt välkommen med din ansökan senast den 20:e augusti. Ansök via knappen bredvid här – direkt till BillerudKorsnäs!

Ansökningsinformation

Placeringsort: Solna
Rapporterar till: HR Director Commercial
Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100%
Tillträde sker enligt överenskommelse

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till BillerudKorsnäs!