IT Security Specialist

Tänk om du kunde cykla till jobbet och bidra till en hållbar framtid?

BillerudKorsnäs verkar inom en industri med hög automationsgrad och ökad digitalisering och fler molntjänster. Med det kommer ständigt ökade krav på IT-säkerhet varför vi nu söker en IT Service Specialist Security för att stärka upp vårt team inom IT-säkerhetsområdet.

 

Du kommer att vara en specialist kring våra tekniska säkerhetslösningar som används inom koncernen och vara med att utveckla och ansvara för företagets skydd mot både interna och externa IT säkerhetshot. Arbetet kommer att bestå både i att själv ta fram lösningar, och att med hjälp av IT kollegor säkerställa att företagets data är skyddat. Du kommer även att arbeta med våra befintliga säkerhetslösningar.

Du kommer att rapportera till chefen för Datacenter & Network teamet och vara placerad på något av våra bruk i Sverige (Kalix, Gävle, Frövi, Gruvön, Skärblacka) eller på huvudkontoret i Solna. Rollen kan komma att innehålla On-call support.

Kvalifikationer

  • -Relevant akademisk examen inom IT-området och minst 5-års erfarenhet inom IT-säkerhetsområdet. Alternativt att du har mycket lång erfarenhet inom området.
  • -Goda kunskaper i molnsäkerhet och om Microsofts serverteknik och serverbaserade system.
  • -Gedigen kunskap om TCP/IP-baserade nätverk samt ha nyckelkunskap i Datacenter och nätverkssäkerhet.
  • -Kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, i tal såväl som skrift.
  • -Vi arbetar med Ciscos produkter så har du även erfarenhet av det eller, CISSP-certifikat är det meriterande. Det viktigaste är dock att du är kunnig inom området IT-säkerhet. Du får gärna även ha erfarenhet av ISO27001/02-arbete.

Personliga egenskaper

Som person är du en strukturerad person med god ordning på dokumentation och du har en hög analytisk förmåga. Vidare är det viktigt att du är en god kommunikatör och har lätt för att skapa kontakt med andra. Eftersom IT säkerhet är ett ständigt föränderligt område är det viktigt att du som person har en positiv inställning och är öppen för förändringar, samt alltid nyfiken på utveckling.

 

Varför oss?

  • En möjlighet att bidra till en mer hållbar framtid
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Balans mellan arbete och privatliv
  • Var en del av ett kompetent team, som förstår vikten av att ha roligt på jobbet
  • Flexibelt arbete, möjlighet att arbeta hemifrån

Kontakta oss

Om du vill veta mer om rollen, vänligen kontakta Rekryterande chef Torkel Larsson på Torkel.larsson@billerudkorsnas.com eller rekryteraren Josefin Ekholmer på Josefin.ekholmer@billerudkorsnas.com

Ansökningsinformation

BillerudKorsnäs är en arbetsgivare som uppmuntrar mångfald och alltid strävar efter att skapa en inkluderande miljö för alla anställda och kandidater. Vi använder rekryteringtester som en del av vår urvalsprocess.

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till BillerudKorsnäs!