IT-Projektledare – kanske din hiss i karriären!

Har du stort intresse för IT, projektledning och söker ett drömjobb i Stockholm? Då har vi en mycket intressant utmaning på Sveriges största oberoende hiss- och portkoncern, Motum.

Som IT-projektledare så är du en del av Motums IT-organisation som arbetar med att säkerställa att det finns lämpliga systemstöd för verksamhetens processer. Med fokus på projektledning och samordning i såväl den interna organisationen som hos leverantörer så fångar du upp behov och krav där du säkerställer att verksamheten får rätt stöd.  I rollen inkluderas skapande och implementering av en långsiktigt hållbar förvaltningsmodell för bolagens system där du i nära dialog med verksamheten och leverantörer kommer att upprätthålla, samordna och vidareutveckla Motums IT-system.

Detta är en ny roll inom verksamheten, vilket ger dig stora möjligheter att utveckla Motums systemförvaltning mot framtida mål.  System som du kommer att förvalta är främst Motums verksamhetssystem, Ataio, men även Cognos, Advania m. flera kommer att vara aktuella. Ett av dina huvudområden är att driva, administrera och utveckla Motums beställarfunktion samt samarbete med fantastiska leverantörer. Vidare så kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefatta att:

  • planera, projektleda och följa upp aktiviteter, incidenter, utvecklingsinsatser och uppgraderingar
  • samordna förvaltning och aktiviteter gällande system
  • utföra funktionstester
  • dokumentera ändringar och nya funktioner

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har högskoleutbildning och minst fem års relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom IT. I tillägg har du gärna arbetat i en samordnande IT-roll som exempelvis projekt-, systemförvaltnings- eller förändringsledare.

Det är viktigt att du är en god förhandlare som strävar efter att bygga ömsesidiga samarbeten. Du ska ha goda kunskaper inom Office-paketet och vara van att arbeta mot deadlines. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom fastighets- eller byggbranschen, men det är inget krav. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vad kan vi erbjuda dig?

Om du brinner för att göra skillnad och att driva Motums utvecklingen inom IT system så är detta en tjänst för dig. Hos Motum får du stor möjlighet att påverka din roll och göra skillnad i en koncern där entreprenörskap, prestigelöshet och kamratskap genomsyrar företagskulturen.

Motum har ambitionen att bli en ledande aktör inom hållbarhet och driva utvecklingen av hållbarhet inom branschen. Motum stödjer även Agenda 2030 och de Globala målen för hållbar utveckling som antogs av FN:s medlemsländer 2015.

Du blir en del av Sveriges största oberoende hiss- och portkoncern med hållbarhet i fokus. Ett arbete inom ett företag där kunnande, kvalitet och erfarenhet värderas högt.

Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Kontoret är vid Bromma flygplats.

Ansök via 4potentials

Urval kan komma att ske löpande. Ansök idag via 4potentials hemsida genom att ange IT-Projektledare MOTUM

Här ansöker du om du inte finns med i databasen: https://4potentials.se/apply/

Och finns du med i databasen söker du här: https://4potentials.se/login/

På 4potentials kommer Tilde Belin hantera ansökande samt processen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Motum är Sveriges största oberoende hiss- och portkoncern. Vi är specialister på att installera, modernisera, serva och reparera hissar och portar. I koncernen ingår Hisscentralen, Hissgruppen, ITK, Motum Hiss Blekinge, Motum Hiss Skåne, Motum Port, Nordisk Hiss, Nordisk Hiss i Värmland, Roslagens Hiss, Uppsala Lyftservice, Vinga Hiss och Östgöta Portservice. Tillsammans är vi runt 400 anställda och omsätter cirka 900 miljoner kronor. 

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.