International Sales Director – Lannebo Fonder

Är du en naturlig säljare med erfarenhet inom finanssektorn? Har du därtill upparbetade kontaktnät även utanför ex Danmark, Öresund, Stockholm och vill vara med på en tillväxtresa i en organisation som värdesätter ditt driv och dina prestationer? Nu har du chansen att följa med på Lannebo Fonders resa ut i världen!

Som International Sales Director så kommer du att vara en nyckelperson i Lannebos satsning på att attrahera internationellt kapital. Detta gäller i första steg de övriga nordiska länderna, och som ansvarig för internationell försäljning hos Lannebo så kommer du att ansvara för att bygga upp och underhålla kontakten med nya och befintliga institutioner och distributörer utanför Danmark och Sverige.

Hos Lannebo Fonder så möter du en framgångsrik och entreprenörsdriven miljö där vägen mellan idé och beslut är kort. Du kommer i din roll ha stora möjligheter att själv utforma och lägga upp ditt arbete samt ta stort ansvar då en del av din tid kommer att tillbringas på resande fot. Du kan vara i KÖPENHAMN eller kanske STOCKHOLM och rapporterar i denna roll till Lannebos försäljningschef.

Din profil

Vi söker nu dig som är initiativrik, självgående, har en stark ansvarskänsla och som brinner för att bygga relationer. Du besitter ett stort strategiskt tänkande och är en naturlig säljare som är bekväm med nykundbearbetning och kall försäljning. Dina personliga egenskaper värderas högt och vi sätter stort värde vid att du är en trygg person som agerar strukturerat och besitter en mycket god kommunikativ förmåga. Du ser spänt på möjligheten att få vara med och bygga upp Lannebo Fonders nordiska satsning från grunden, och vi ser att du utöver detta har:

  • En magister- eller kandidatexamen inom finansiering, nationalekonomi, marknadsföring eller motsvarande relevant område.
  • 5-10 års relevant erfarenhet av försäljning inom finanssektorn där du har ett upparbetat kontaktnät, företrädesvis utanför Sverige.
  • Kunskap kring fonder och landskapet för investerare.
  • Tidigare erfarenhet från fondbranschen är meriterande, men ej ett krav.
  • Talar och skriver obehindrat på svenska samt engelska.

Om Lannebo Fonder

Lannebo är ett fristående fondbolag som bedriver aktiv förvaltning inom områden och branscher där de har ytterst hög förvaltarkompetens och brinner för sparande och värdeskapande. Bolaget grundades år 2000 där grundare och personal fortfarande är bolagets huvudägare. Samtliga Lannebos fonder är äkta aktivt förvaltade fonder med målet att uppnå bästa möjliga riskjusterade avkastning för andelsägarna. Hållbarhet står även i fokus i Lannebos fondförvaltning och Lannebo har sedan 2018 varje år fått högsta möjliga hållbarhetsbetyg av PRI.

Har vi fångat ditt intresse? – Ansök via de runda knapparna bredvid annonsen!

Du ansöker via vårt rekryteringssystem och anger International Sales Director – Lannebo på första sidan när du ansöker.

Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför skicka in din ansökan redan idag.

#öresund #copenhagen #nordic #fund #finance

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.