International Business Developer – Hilti Sweden

Hilti tillhandahåller den globala energi- och industrisektorn med branschledande verktyg, teknik, programvara och tjänster. Hilti står för kvalitet, innovation samt direkta kundrelationer, och med cirka 30 000 anställda i mer än 120 länder så bidrar Hilti till att göra arbetet på byggarbetsplatser enklare, snabbare och säkrare; samtidigt som de inspirerar kunderna varje dag med produkter, systemlösningar, programvaror och tjänster som ger ett tydligt mervärde. Detta är ett fantastiskt företag för dig som letar efter nya utmaningar och en chans att växa i din karriär.

Hilti söker nu en International Business Developer; en ledande roll där du kommer att fokusera på en portfölj av globala konton som är berörda aktörer för det globala segmentet för kraftgenerering. Du kommer att skapa en strategi för kontoutvecklingen och leda dess genomförande för att öka användningen av Hiltis tekniska lösningar. Du kommer också att samordna projekt med globalt deltagande i Hilti- teamet. Tjänsten inkluderar resor vid behov och lokaliseringen i denna roll är flexibel.

 

Vi söker nu dig som genom god kommunikationsförmåga i kombination med god teknisk och kommersiell kunskap brinner för att bygga förtroende hos dina kunder.

Vi letar efter en självdriven person som besitter viss branschkunskap inom kraftsegmentet.

En ingenjör med kanske erfarenhet från exempelvis elektroteknik, maskinteknik eller anläggning och som har förmågan att identifiera kundens problem och förstå samt leverera lösningar. Kanske har du tidigare arbetat inom teknisk försäljning, teknik eller teknisk projektledning? Har du även förmågan att hantera komplexiteten i systemförsäljningen över flera geografiska områden, funktioner och kunder? Då kan du vara Hiltis nya International Business Developer.

I rollen förväntas du utveckla tekniska specifikationer och standards för att utveckla Hiltis kunder och partners genom olika projekt.

 

Ansvar och arbetsuppgifter:

  • Ansvarig för utvecklingen av globala konton/kunder som bedriver kraftverksamheten i Sverige genom kontoutveckling, standardisering, projektspecifikation, försäljningsutveckling (direkt eller indirekt) i syfte att öka koncernens globala försäljning.
  • Arbeta med strategiutveckling för de tilldelade kontona, och leda dess genomförande tillsammans med Hilti globalt.
  • Leta aktivt efter nya affärsmöjligheter
  • Projektplanering och samordna med globala team.

Vad kan Hilti erbjuda dig?

Framgången hos Hilti grundar sig i lagarbete. Hilti ger dig allt du behöver för att accelerera i din roll och du kommer att erbjudas utbildning, utveckling och karriärmöjligheter. Du kommer att arbeta i en kombination av självständighet och kamratskap

Oavsett din bakgrund så tror Hilti att om du har rätt ambitionsförmåga att vidareutveckla dig själv, kan detta vara rätt position för dig. Du kommer också att vara en del av ett företag som under flera år har varit stolta över att rankas som nummer 1 på Great Place to Work.

 

Ansök via de runda knapparna bredvid annonsen!

Du ansöker via vårt rekryteringssystem och anger International Business Developer – Hilti på första sidan när du ansöker. Vi önskar att ta emot samtliga CV:n för denna roll på Engelska. Om du har några frågor är du välkommen att skicka ett mejl till ansvarig rekryterare: tilde.belin@4potentials.com.

Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför skicka in din ansökan idag.

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.