Innesäljare till Svenskt Butikskött AB i Stockholm

Innesäljare till Svenskt Butikskött AB i Stockholm.

Är du en driven säljare som tycker om att skapa goda kundrelationer? Vill du arbeta med produkter av högsta kvalité för ett välkänt etablerat företag? Kanske har du en djupare förståelse kring hantering av livsmedel eller ännu bättre – vet vad skillnaden är mellan entrecote och karré? Då kan denna möjlighet vara någonting för dig!

Svenskt Butikskött AB söker nu en driven innesäljare på heltidstjänst till sitt kontor i Solna, Stockholm. På Svenskt Butikskött arbetar man enbart med svenskt kött och säljer till butiker över hela Sverige. Här brinner man för att erbjuda Sveriges bästa och godaste kött och hålla högsta kvalité i värdekedjan. Allt från uppfödning och foderval och hela vägen till styckning och mörning har betydelse för hur gott köttet blir. Hela kedjan är lika viktig för att skapa vad det till slut ska handla om – den goda smaken av riktigt kött.

Om rollen

Som innesäljare kommer du arbeta huvudsakligen med försäljning via telefon till befintliga kunder, ordermottagning samt uppsökande försäljning mot nya kunder. Du behöver ha daglig kontroll över volymer, överskott och kännedom om dina kunder för att planera in vad som behöver läggas fokus på.
Du arbetar utifrån en budget och med hjälp av din analytiska förmåga och sinne för problemlösning kommer du ha högsta prioritet att driva försäljning för att öka lönsamhet och omsättning hos våra kunder.
Du kommer även ta emot och planera inkommande beställningar, kundförfrågningar och hjälpa kunder med produktinformation. Vi ser att du har en passion för försäljning och kundkontakt där ni tillsammans skapar bästa affären för båda parter.

Mer detaljerat kommer du att:

  • Ringa nya och befintliga kunder på DVH och i grossistledet
  • Ta emot och lägga order
  • Delta i veckomöten och planera tillsammans med de andra avdelningarna
  • På daglig basis vara delaktig i planering av volymer och målsättningar

Vi söker dig som

Har gedigen erfarenhet av sälj sedan tidigare, gärna från butiksledet. Vi ser att du har ett genuint intresse av färskvaror. Vi sätter ett stort värde vid en flexibel, professionell och duktig medarbetare som känner en tillfredsställelse av att tillsammans med våra kunder skapa ett värde i affären. Du har lätt för att självständigt ta beslut och prioritera arbetsuppgifter. Vi ser även att du är noggrann, strukturerad och kommunikativ i ditt sätt och att du vill bidra med energi och drivkraft. Du värdesätter en arbetsplats där man samarbetar för att nå gemensam framgång.

Meriterande om du:

  • Har färskvarubakgrund eller djupare kunskap och intresse för kött
  • Förstår eller har arbetat med produktion och process inom företag
  • Butikserfarenhet eller har gedigen erfarenhet inom sälj sedan tidigare
  • Goda kunskaper inom Officepaketet, främst Excel

Vi erbjuder dig möjligheten att ansöka till ett jobb som arbetar med högsta kvalité på produkter. Dessutom med ett härligt team i bakgrunden som ställer upp för varandra. Ansök idag och få möjligheten att ta del av ett självständigt arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Har vi fångat ditt intresse? – Ansök via de runda knapparna bredvid annonsen!

Du ansöker via vårt rekryteringssystem och anger ”Innesäljare till Svenskt Butikskött AB i Stockholm” när du ansöker. Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor eller funderingar kontakta lisa.karlbom@4potentials.com

Om Svenskt Butikskött AB

Svenskt Butikskött har funnits i Stockholm i över 40 år och började som ett litet styckningsföretag i Stureby under namnet Bosses Kött, med inriktning på styckning och försäljning av lammkött. Idag är Svenskt Butikskött Sveriges största leverantör av KRAV-märkt kött till dagligvaruhandeln. Vi står också bakom varumärket Smak av Gotland som är Sveriges största – och första regionala konceptvarumärke inom kött. Läs mer HÄR

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.