Innesäljare till PROTOS – Stockholm

Kliv in i framtiden tillsammans med PROTOS AB!

Svenskt Butikskött och Gotlands Slagteri tar ett stort kliv framåt för hållbar matproduktion – de går samman och bildar det nya livsmedelsbolaget PROTOS.
Företaget är känt bland annat för sitt regionala varumärke ”Smak av Gotland” och är även störst i Sverige på Krav-märkt kött. I och med sammangåendet tas nästa steg i utvecklingen av framtidens livsmedel baserade på både animaliskt och vegetariskt protein. 
nn
Om rollen

PROTOS AB söker nu en driven Innesäljare på heltidstjänst till sitt kontor i Solna, Stockholm. Som innesäljare kommer du arbeta huvudsakligen med försäljning via telefon till befintliga kunder, ordermottagning samt uppsökande försäljning mot nya kunder. Du behöver ha daglig kontroll över volymer, överskott och kännedom om dina kunder för att planera in vad som behöver läggas fokus på. Du arbetar utifrån en budget och med hjälp av din analytiska förmåga och sinne för problemlösning kommer du ha högsta prioritet att driva försäljning för att öka lönsamhet och omsättning hos våra kunder.

Du kommer även ta emot och planera inkommande beställningar, kundförfrågningar och hjälpa kunder med produktinformation. Vi ser att du har en passion för försäljning och kundkontakt där ni tillsammans skapar bästa affären för båda parter.

Mer detaljerat kommer du att:

  • Ringa nya och befintliga kunder på DVH och i grossistledet
  • Ta emot och lägga order
  • Delta i veckomöten och planera tillsammans med de andra avdelningarna
  • På daglig basis vara delaktig i planering av volymer och målsättningar

Vi söker dig som

Har gedigen erfarenhet av sälj sedan tidigare, gärna från butiksledet. Vi ser att du har ett genuint intresse av färskvaror. Vi sätter ett stort värde vid en flexibel, professionell och duktig medarbetare som känner en tillfredsställelse av att tillsammans med våra kunder skapa ett värde i affären. Du har lätt för att självständigt ta beslut och prioritera arbetsuppgifter. Vi ser även att du är noggrann, strukturerad och kommunikativ i ditt sätt och att du vill bidra med energi och drivkraft. Du värdesätter en arbetsplats där man samarbetar för att nå gemensam framgång.

Meriterande om du:

  • Har färskvarubakgrund eller djupare kunskap och intresse för kött
  • Förstår eller har arbetat med produktion och process inom företag
  • Butiks erfarenhet eller har gedigen erfarenhet inom sälj sedan tidigare
  • Kan Officepaketet

Vi erbjuder dig möjligheten att ansöka till ett jobb som arbetar med högsta kvalité på produkter. Dessutom med ett härligt team i bakgrunden som ställer upp för varandra. Ansök idag och få möjligheten att ta del av ett självständigt arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Har vi fångat ditt intresse? – Ansök via de runda knapparna bredvid annonsen!

Du ansöker via vårt rekryteringssystem och anger ”Innesäljare till PROTOS – Stockholm” när du ansöker. Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor eller funderingar kontakta lisa.brusewitz@4potentials.com

Om Protos

Protos har cirka 160 anställda och omsätter 950 miljoner kronor. Verksamheten bedrivs i Visby och i Solna. Företaget är känt bland annat för sitt regionala varumärke ”Smak av Gotland” och är även störst i Sverige på Krav-märkt kött. I och med sammangåendet tas nästa steg i utvecklingen av framtidens livsmedel baserade på både animaliskt och vegetariskt protein.

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.