Inköpare till Gotlands Slagteri

Vi har precis rekryterat en inköpschef och skall nu förstärka organisationen med även med en inköpare. En fantastisk tjänst för dig som har ett intresse för djur, hållbarhet samt att bygga naturliga relationer med företagets leverantörer. I den här rollen kommer du se hela magiska Gotland. Ett drömjobb för dig som vill ha en intressant utmaning på en magisk plats. 

Gotlands Slagteri är ett slakteri med anor från 1914. Vi arbetar hela tiden med kvalitet och förbättringsarbete vilket ger oss över kontroll av processen från slakt till styckning/konsumentförpackning. Korta avstånd på Gotland innebär även att våra gotländska djur har den kortaste intransporten för ett modernt och storskaligt slakteri i Sverige. Vår målsättning är att bidra till att stärka och utveckla konkurrenskraften för gotländsk animalieproduktion.


Ett stort ansvar
Du ansvarar för inköp av slaktdjur, alla djurslagen, samt förmedling av livdjur. I arbetet ingår besök både hos befintliga och potentiella leverantörer. Du arbetar framförallt genom personliga besök ute hos våra leverantörer i kombination med telefon, systemstöd och sociala medier. Aktiviteter och information inom organisationen och till våra leverantörer är en del av dina arbetsuppgifter samt att du tecknar avtal och genomför marknadsaktiviteter mot uppsatta mål. Du arbetar både operativt och strategiskt i nära dialog med ditt team.

Våra leverantörer av slaktdjur ligger långt framme och ställer höga krav på oss som samarbetspartner. Du ansvarar för företagets hela inköpsprocess, allt från information och förmedling till inköp av djur.

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Inköp av slaktdjur och förmedling av livdjur
  • Vårda våra goda relationer med leverantörer
  • Utveckla den gotländsk animalieproduktion tillsammans med uppfödare
  • Vara en ambassadör för Gotlands Slagteri och vår djuromsorg

 

Vem är du?
Vi förutsätter att du har hög social kompetens, är tillitsfull och lyhörd och därmed har förmåga att skapa långsiktiga relationer. Du är målmedveten, resultatorienterad och initiativkraftig. Du trivs med att arbeta självständigt och är drivande vad gäller förändringsarbete och utvecklingsarbete i organisationen.

Det är viktigt att du är positiv och har en god samarbetsförmåga och vill engagera dig i förbättringsarbete.

Du har god datorvana samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och/eller väldigt god branschkännedom. Det är meriterande om du har utbildningsbakgrund som lantmästare, agronom eller liknande. Du erhåller fast lön och provanställning. Ersättning är marknadsmässig på Gotland utifrån ansökandes erfarenhet.

Ansökan
Du ansöker via 4potentials databas och rekryteringsföretag. De gör därefter ett första urval och intervjuar löpande kandidater. Se information här bredvid hur du ansöker. Ange INKÖPARE GOTLANDS SLAGTERI i databasen.

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.