Inköpare till Axbeautyhouse

Axbeautyhouse är en fristående inköpsenhet som ansvarar för att skapa ett kommersiellt skönhetserbjudande åt KICKS och ÅHLÉNS.

Axbeautyhouse är en plattform för att långsiktigt utveckla skönhetsaffären inom Axel Johnson koncernen och möjliggör nya satsningar för möta dagens och morgondagens skönhetskunder. Enheten har ca 80 medarbetare och är placerad på ett modernt kontor vid Klarabergsviadukten i Stockholm City.

Är du Axbeautyhouse nästa inköpare?

Som inköpare på Axbeautyhouse arbetar du med att skapa ett kommersiellt och lönsamt erbjudande via kategoristyrning och konsumentbehov. Med passion och ansvar under frihet leder och utvecklar du ditt ansvarsområde för att nå gemensamma och individuella mål med konsumenten i fokus. Du rapporterar i rollen till Group Category Buying Manager och blir en del av ett förändringsorienterat företag där tempot ofta är högt och engagemang och möjligheter ständigt ligger i luften.

Vi söker nu dig som brinner för att bygga goda relationer och som med ett kommersiell och försäljningsfokus vill vara med och ta organisationen till nya nivåer. Du är en operativ stjärna som alltid levererar och trivs i en stark företagskultur med högt i tak där ditt driv och initiativtagande värderas högt. Vidare så är du en utåtriktad, prestigelös, samarbetsvillig och analytisk person som ser spänt på möjligheten att få utveckla attraktiva erbjudanden och ett optimalt sortiment för KICKS konsumenter. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden…

 • Baserat på kundinsikt och kategoriutveckling driva och utveckla sortimentet så att det är konkurrenskraftigt på marknaden och därmed driver tillväxt och lönsamhet
 • Ta fram och ansvara för övergripande kampanjplaner inkl. införsäljning av marknadsföring till våra samarbetspartners på leverantörssidan
 • Förhandling med syfte att skapa en hållbar och lönsam affär med våra leverantörer
 • Ansvara för prisstrategi och budgetarbete för dina kategorier

Vi söker dig som har…

 • Minst 3-5 års erfarenhet som Inköpare/KAM, Category Manager eller motsvarande relevant område
 • Utbildning inom ekonomi och/eller inköp eller annan relevant utbildning
 • Ett utpräglat affärssinne och som är en stark förhandlare
 • Erfarenhet av kategori-, sortiment- och varumärkesutveckling
 • En stark analytisk förmåga, är strukturerad och kan fatta egna beslut med passion att äga och driva ditt ansvarsområde
 • Koll på detaljerna och trivs med att arbeta målfokuserat samt drivs av att se resultat
 • Levererar med hög kvalité och brinner för att alltid sätta kunden i fokus
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt

Har vi fångat ditt intresse? – Ansök via de runda knapparna bredvid annonsen!

Ansökan sker via 4Potentials Executive Search och du anger ”Inköpare – Axbeautyhouse” på första sidan när du ansöker. Vi intervjuar löpande och ber dig därför skicka in din ansökan redan idag.

Vid funderingar så är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: tilde.belin@4potentials.com.

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.