Inköpare till Protos – Gotland – TJÄNSTEN ÄR TILLSATT!

I maj 2022 tog Svenskt Butikskött och Gotlands Slagteri ett stort kliv framåt för hållbar matproduktion- de gick samman och bildade det nya livsmedelsbolaget PROTOS. Företaget jobbar med både animaliskt och vegetarisk protein. Två stora delar av Protos verksamhet är det regionala varumärket ”Smak av Gotland” och KRAV.

På anläggningen i Visby finns hela kedjan från slakt till konsumentförpackning vilket ger kontroll på hela processen. Protos jobbar konstant med kvalité och förbättringsarbete. Djurvälfärd är också en viktig fråga för företaget. Gotland som ö ger många möjligheter till hållbar animalieproduktion och fördelar som exempelvis korta transportsträckor.

nn
Om rollen

Just nu söker Protos en relationsskapande Inköpare till sitt team på Gotland som delar våra värderingar och har som målsättning att bidra, stärka och utveckla lönsamheten och konkurrenskraften hos den gotländska animalieproduktionen. Tillsammans med en kollega ansvarar du för inköp av slaktdjur, alla djurslag, samt förmedling av livdjur.

nn
Dina arbetsområden

I arbetet ingår besök hos både befintliga och potentiella leverantörer. I rollen kombinerar vi personliga besök ute hos leverantörer i kombination med telefon, systemstöd och sociala medier. Genomförande av aktiviteter och ett väl fungerande informationsflöde inom organisationen och till våra leverantörer är en viktig del i arbetsuppgifterna. Du kommer även teckna avtal och genomföra marknadsaktiviteter mot uppsatta mål.
Vi ser att du i din arbetsroll arbetar både operativt och strategiskt i nära dialog med ditt team.
nn

I dina arbetsområden ingår:

  • Inköp av slaktdjur och förmedling av livdjur
  • Kontakt med leverantörer
  • Att vara ambassadör för Protos AB och varumärken som Smak av Gotland och vår djuromsorg
  • Att utveckla gotländsk animalieproduktion tillsammans med uppfödare

nn

Om dig

Vi söker efter dig som är en naturlig relationsbyggare och som har som målsättning att bygga långsiktiga relationer med våra medarbetare och leverantörer. Vi ser att du är en social person med en mycket god kommunikativ förmåga och som lyhörd och tillitsfull i din jobbroll. Vi ser även att du är målmedveten, resultatorienterad och tar initiativ till att driva utvecklingsarbetet inom organisationen. Vi ser det som meriterande om du har god datorvana samt goda kunskaper i svenska inom både tal och skrift.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Därför är det viktigt för oss att du är positiv och har en god samarbetsförmåga och vill engagera dig i förbättringsarbetet på Protos AB.

Vidare ser vi det som meriterande om du:

  • Har erfarenhet av Inköp eller arbetsuppgifter vi anser likvärdiga
  • Branschkännedom
  • Du är lantmästare, agronom eller liknande

nn

Låter detta som din nästa utmaning?
Du ansöker genom 4potentials rekryteringssystem och anger ”Inköpare till Protos – Gotland” som vald jobbtitel. Vi intervjuar kandidater löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.