Hundratals lediga jobb på Hilti i världen! Välkommen med din ansökan!

Söker du arbete? Då tycker jag du skall kolla närmare på Hilti!

Hilti har fått massor med priser för att man är en fantastisk arbetsgivare. Delar du deras värderingar om integritet, mod, lagarbete och engagemang så skall du läsa vidare och ansöka! I början av juni 2022 hade man över 1200 lediga jobb worldwide!

De skapar passionerat entusiastiska kunder och bygger en bättre framtid. Hilti står för kvalitet, innovation och direkta kundrelationer som resulterar i cirka 250 000 individuella kundkontakter varje dag. Företaget är baserat i Schaan, Liechtenstein, och har 30 000 anställda runt om i världen som bidrar till att göra byggnadsarbetet enklare, snabbare och säkrare samtidigt som de inspirerar kunderna varje dag med tekniskt ledande produkter, system, programvara och tjänster. I Sverige finns de bland annat i Malmö, Göteborg, Stockholm, Luleå samt 10 andra orter.

De söker ofta efter: säljare, account managers, teknisk kompetens, controllers, HR, butikssäljare, ledare mm. 

Här hittar du lediga jobb i Sverige  – https://careers.hilti.group/en/jobs/?search=&country=20000511&pagesize=20#results

Gå in och ansök idag! Om du samtidigt söker till 4potentials och anger vid din ansökan till Hilti bygger du ditt nätverk och ser till att vi på 4potentials skickar jobberbjudande från Hilti i framtiden!

Välkommen till Hilti!

 

Fredrik Andersson
Grundare 4potentials

#Hilti #Drömföretag

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till uppdragsgivaren!