HR-chef till Fastighetsägarna Service

Fastighetsägarna Service är ledande leverantör av fastighetsförvaltningstjänster såsom juridisk konsultation, ekonomisk förvaltning och teknisk förvaltning samt försäljning av fastighetsprodukter. Vi tillhandahåller några av landets skickligaste fastighetsjurister, hyresförhandlare, ekonomer, förvaltare, driftsingenjörer och fastighetsskötare till bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag i Stockholmsregionen. Fastighetsägarna Service är ett helägt dotterbolag till branschorganisationen Fastighetsägarna Stockholm. Läs mer på www.fastighetsagarna.se/service Fastighetsägarna Service har ca 140 medarbetare och omsätter i dagsläget ca 225 miljoner kronor per år. Vår HR-chef går nu vidare till nya utmaningar och vi söker dig som vill växa tillsammans med oss.

Vill du vara med och arbeta för vår fortsatta tillväxt och framgång? Tillhör du den nya generationens HR-chefer? Vi söker nästa ”rising star att lysa hos oss.

Ansvar och arbetsuppgifter
Som HR-chef hos oss har du ansvar för strategiska frågor såsom företagets attraktionskraft, värderingsfrågor och långsiktiga kompetensplanering. Du utgör också ett operativt chefsstöd i alla personalrelaterade frågor, med för närvarande stort fokus på kulturfrågor, organisationsutveckling och digitalisering. Du har avtalsansvar gentemot samarbetspartners inom HR-området såsom lönebyrå, försäkringsmäklare och företagshälsovård. Vi har idag en bra strukturell plattform i form av policies, verktyg och mallar –  vi vill att du fortsätter den inslagna utvecklingsvägen och att säkerställa administration 2.0 med ökad digitalisering även inom det egna området. Därtill kräver organisationen ett större externt perspektiv idag. Vi växer, står mitt i ett generationsskifte och employer branding står högt på agendan.

Det går bra för oss! Vi har ett starkt varumärke som står för stabilitet och långsiktighet, samtidigt är vi ett bolag med ett enormt driv och nytänkande. Vi är inne i en extremt rolig fas – kom och väx med oss! Du rapporterar till VD och ingår i bolagets ledningsgrupp. Du har personalansvar för i dagsläget en medarbetare.

Egenskaper
Du är en talang inom ditt område! Vi tror att du är en lyhörd problemlösare med en mycket god kommunikativ förmåga, såväl muntligt som skriftligt. Ditt sätt att arbeta och vara inger förtroende. Du är strukturerad, utvecklingsinriktad och har lätt för att sätta dig in i nya frågeställningar och situationer.

Kvalifikationer
Du har en kandidat- eller magisterexamen från programmet för Personal- och Arbetsvetenskap eller motsvarande och har arbetat som specialist eller generalist i ca 3-7 år. Du kanske inte kan allt inom HR-området men känner dig trygg i din kunskapsiver och förmåga att finna svar. Kanske arbetar du på en personalavdelning idag inom vissa områden men längtar efter att ta ett helhetsansvar? Du ska gärna ha grundläggande kunskaper inom arbetsrätt och ha jobbat inom tjänsteproduktion. Vi värderar dina personliga egenskaper och din potential högt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med provtjänstgöring de första sex månaderna.

Ansökan
Välkommen med din ansökan till 4potentials så snart som möjligt, vi gör löpande urval med intervjuer under v.41 samt v.42.

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.