Hotellchef Warfsholm

Warfsholm är en mysig, familjär hotellanläggning med 120 bäddar i 10 stugor och 24 hotellrum beläget precis vid havet och stranden, 3 mil söder om Visby. Vi driver utöver hotellet även restaurang, café, butik, bageri och under sommaren har vi fullt av aktiviteter och konserter. Vi strävar efter att vara en levande och öppen verksamhet året runt även om vår verksamhet är som mest intensiv under maj – september.

Vi söker nu en handlingskraftig hotellchef med erfarenhet från hotelledning, sälj och marknadsföring. Ditt uppdrag är att se till att hotellet är så fullbelagt det bara kan bli, året runt, till bästa möjliga pris för tiden på året och att vi levererar en upplevelse och vistelse av högsta klass.

Om tjänsten hotellchef
Tjänsten innebär ansvar för hotelldelen i företaget. Din absolut viktigaste del är marknadsföring, sälj, kanalvridning och revenue. I rollen som hotellchef är du även ansvarig för ekonomisk uppföljning, så att du behöver ha erfarenhet av verksamhetsstyrning genom nyckeltal. Du har förmåga att maximera verksamheten under högsäsong, men även utanför sommarsäsongen, med kreativa lösningar för evenemang, paketering och verksamhetsutveckling.

Du jobbar mycket i och har ansvar för våra bokningssystem, tredjepartskanaler samt våra konton i sociala medier.

I tillägg har du personalansvar för fastighet, reception, butik och städ där du har ca 20 medarbetare sommartid. Du kommer att vara med och skapa den strategiska marknadsplanen för hotellet.

Rollen förändras mycket beroende på tid på året, från mycket drift och personalledning under sommaren till strategi och sälj under resten av året samt att, i perioder, nästan helt själv stå för hotelldelens drift.

Dina ansvarsområden i övrigt kommer att vara bland annat gästkontakt, internt informationsflöde, rekrytering, personalintroduktion med mera. Du rapporterar direkt till ägare och VD, men jobbar närmast F&B Manager, Köksmästare och Controller. Tjänsten är 100 %, året runt. Vi tillämpar årsarbetstid med varierade arbetstider och har vår semester i första kvartalet.

Om dig som hotellchef – Vi lägger stor vikt vid din personlighet, engagemang och energi.
Du lockas av det lilla företaget på landet där du vet att du kan göra stor skillnad. Du bör vara helt självgående och kunna se och ta ansvar för företaget som om det vore ditt eget. Du är en utpräglad serviceperson och har lätt för att bli omtyckt. Du tycker om att vara närvarande bland såväl gäster som personal. Du stöttar din personal i deras arbete, är prestigelös och van att hugga i själv.

Du är en bra coach som får personalen att må bra, en god lyssnare som skapar förtroende. Du är ett proffs, du är lojal och du vet vad som krävs. Vi ser att du är väldigt målstyrd, älskar hetluften under sommaren men brinner även för utmaningen att driva en året runt verksamhet på Gotland. Främst av allt har du en vinnande personlighet som är varm och glad.

Din erfarenhet:

* Flerårig erfarenhet inom hotellbranschen.
* Utbildning inom marknadsföring eller försäljning
* Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
* God datavana och erfarenhet av hotellsystem.

Ansökan och frågor
Du blir som sagt en viktig person i vår ledningsgrupp.Vi har kollektivavtal och är anslutna till Visita. Önskvärd start är omgående nu under våren. Här kan du se bilder på din framtida arbetsplats – https://www.warfsholm.se/warfsholm-klintehamn-gotland

Hjärtligt välkommen med din ansökan till sanna.kleven@warfsholm.se

Frågor besvaras på samma mail. Märk mailrubriken med Hotellchef

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till Sanna på Warfsholm!