Head of strategy, Ludvig & Co

Ludvig & Co är Sveriges största konsultbyrå för småföretagare. Vi erbjuder värdeskapande rådgivning och tjänster inom ekonomi, juridik och fastigheter. Med över 1000 medarbetare på över 100 orter bidrar vi till trygghet & växtkraft för människor, samhälle och företagande i hela Sverige. Vill du vara med och göra skillnad i vår transformationsresa? Då kan ditt nästa jobb vara Strategichef inom teamet Strategisk Utveckling och IT!

Som en av de största byråerna i en annars fragmenterad marknad har vi ett gyllene tillfälle att skapa tillväxt och ökad lönsamhet genom att investera i utvecklingen av unika, marknadsrelevanta kunderbjudanden och effektiva processer. Därför skapar vi nu denna nya roll där du är en nyckel i att utveckla och realisera företagets strategi.

Om tjänsten
Som Head of strategy jobbar du nära företagsledningen, våra affärsområdesledningar och styrelsen för att utveckla företagets strategi och du ansvarar själv för att driva ett eller fler av företagets strategiskt viktigaste förändringar.

Dina främsta ansvarsområden:

  • Strategisk, systematisk omvärldsbevakning: Du håller sig uppdaterad på utvecklingen i marknaden i syfte att identifiera och utvärdera företagets strategiska möjligheter och hot. Du rapporterar regelbundet analyser, slutsatser och rekommendationer till företagsledningen samt våra affärsområdesledningar.
  • Företagsstrategi: Du äger företagets strategiprocess och håller i tätt samarbete med företagsledning, affärsområdesledningar och styrelse ihop framtagande och utveckling av företagets strategi. Vidare samarbetar du nära med andra ledande chefer och styrelsen för att säkerställa att strategin är relevant, realistisk och framgångsrik.
  • Strategisk förändring: Du bidrar i arbetet med att definiera och utforma strategiska initiativ och bidrar till realiseringen av vår strategi genom att själv driva något eller några av företagets strategiskt viktigaste förändringar.

Din chef, Pia Bax, leder funktionen Strategisk Utveckling & IT som du ingår i.

Vem vi söker
Vi söker en person som trivs med att pendla mellan att jobba strategiskt och att vara drivande i att få saker att hända på riktigt. En ”get-shit-done” person med hög egen leveransförmåga och som samtidigt är duktig på att leverera genom och tillsammans med andra. Du har drivit framtagande och utveckling av företagsstrategier och strategiska förändringsprojekt i flertalet större organisationer. Sannolikt har du en bakgrund från någon av de större internationella konsultbolagen. Du har relevant utbildning som civilekonom, civilingenjör eller motsvarande.

Vi erbjuder
Teamet sitter på Ludvig & co’s huvudkontor i fina lokaler på Kungsholmen. Här jobbar vi tillsammans med massor av kompetenta och samarbetsinriktade kollegor i Ludvig & Co’s ledning samt stödfunktioner: Strategisk utveckling & IT, Sälj & marknad, HR & kommunikation samt Ekonomi & finans. Vårt gemensamma mål att göra Ludvig & Co till det bästa företaget för kunder och medarbetare…och att ha roligt på vägen! Vi erbjuder stor flexibilitet i hur du genomför ditt arbete och mycket goda möjligheter till att växa i din roll.

Låter det intressant? Då ser vi fram emot din ansökan!

Du skickar in din ansökan direkt till Ludvig & Co HÄR! Urval och intervjuer sker löpande och därför vill vi be dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Om Ludvig & Co 

Vi är Sveriges största konsultbyrå för småföretagare. Vi hjälper entreprenörer dagligen, både i fysiska möten och genom digitala tjänster, allt för att skapa och utveckla framgångsrika företagare över hela landet. Vi är 1300 medarbetare på över 100 kontor över hela Sverige.

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till uppdragsgivaren!