Group Manager – Project – GEAB

Gotlands Energi AB med tillhörande dotterbolag Gotlands Elnät AB och Gotlands Elförsäljning AB, (GEAB) består av ca. 150 medarbetare som arbetar med elnät, fjärrvärme, elhandel, bredband och liknande energitjänster på Gotland. GEAB ägs till 75% av Vattenfall AB och till 25% av Region Gotland och vi är miljö-, arbetsmiljö- och kvalitetscertifierade.
GEAB strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt.

Vår vision är att få var dag att fungera och bidra med positiv energi för ett hållbart Gotland.
GEAB går in i en spännande och utvecklande fas för att möta efterfrågan på förnybar energi med stora investeringar och omfattande utbyggnader av våra distributionsnät och produktionsresurser samtidigt som våra befintliga kunders behov inom energianvändningen utvecklas.

En spännande vardag – för en fossilfri framtid

Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät på Gotland.

Du kommer att leda, inspirera och engagera en grupp bestående av 20 härliga medarbetare placerade på vårt kontor i Visby. Gruppens ansvarsområde är i huvudsak att genomföra projekt inom vårt elnät.
Förutom att leda och ansvara för gruppen så kommer du även att ingå i Gotlands Elnäts ledningsgrupp.

Vi söker dig som     

  • Är utåtriktad, målmedveten och har glimten i ögat.
  • Är ambitiös och drivs av att få gruppen att prestera som ett lag, genom enhetliga och strukturerade arbetssätt.
  • Ger förtroende och mandat, samt följer upp för att synliggöra prestation och leverans.
  • Kan se helhet istället för detaljer samt har förmågan att prioritera när det är fler grupper och enheter som vill ha en del av din leverans.

Du har en relevant högskoleutbildning samt dokumenterad ledarerfarenhet. 

Det är meriterande om du tidigare erfarenhet av projektverksamhet, som till exempel projektledare eller projektportföljägare.

Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle på Gotland så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.

Läs mer om oss på: www.gotlandsenergi.se

Övrig information 
För frågor om tjänsten är du välkommen att ringa tf Elnätschef Kalle Blomberg tfn 0498 – 28 51 16

ANSÖKAN/APPLY

Känns detta som ett jobb för dig? Hör av dig med CV och personligt brev via vår hemsida: https://geab.mynetworkglobal.com/se/what:login/jobID:243721/type:job/where:4/apply:1/

Att arbeta inom GEAB innebär att arbeta med samhällviktig infrastruktur. Tjänsten är därför säkerhetsklassad och aktuell sökande kommer att genomgå säkerhetsprövning genom registerkontroll samt drogtestning innan eventuell anställning.

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till Kalle på GEAB!