Gotlandssnus kommer fortsätta sin expansion!

Sedan starten för över 20 år sedan har vi varit ett växande företag som ständigt rekryterat nya medarbetare. Vi fortsätter denna resa och kommer under en nära framtid behöva rekrytera fler medarbetare. Vi expanderar och utökar vår kompetens kontinuerligt så du som tror att just din kompetens och personlighet stämmer med våra värderingar kan söka spontant till oss. Vi tittar alltid igenom våra spontana ansökningar innan vi rekryterar externt.

Vi söker dig som kan arbeta efter våra värderingar med värme vi-känsla och stolthet. Som tycker det är inspirerande att sätta laget före jag-et där teamkänslan är viktig del av dagen. Att vi tillsammans når våra mål och att vår arbetsprestation alltid lämnar något gott efter sig.

Vem söker vi?
Vi kommer att behöva utöka vår kompetens med dig som har erfarenhet av logistikflöden, planering och beredning, väldokumenterade ledarskapsförmågor, erfarenhet från industri både operativt och strategiskt.

Har du läst något av detta på universitet ser vi det som meriterande men har du skaffat motsvarande kunskap på annat sätt är det lika relevant för oss. Du kanske har en teknisk utbildning som ingenjör, kanske har läst och utbildat dig inom Six Sigma eller annat kvalitetssystem? Kanske har du arbetat som produktutvecklare eller marknadsförare? Har du andra bra egenskaper och erfarenheter som skulle kunna vara värdefullt för oss på Gotlandssnus. Välkommen med din ansökan!

Ansökan
Gå in på vår hemsida https://gotlandssnus.se/jobba-hos-oss/ och ladda upp ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och hur du kan hjälpa oss att utvecklas ännu mer.

Har du frågor eller funderingar kan du kontakta vår HR-chef Anna Tasevski via epost anna.tasevski@gotlandssnus.se eller på telefon 073-630 97 82.

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till Gotlandssnus!