Gotlands Slagteri söker drifts- och fastighetstekniker

Just nu söker Gotlands Slagteri efter en strukturerad och driven tekniker med passion för teknik och service till deras verksamhet!
nn

Dina arbetsområden

Du kommer att ingå i Teknikavdelningen och rapporterar direkt till Teknisk chef/Teamchef. Teknik-och supportavdelningen är en väl fungerande och sammansvetsad grupp som spelar en mycket central roll på slakteriet. Drivkraft, respekt och affärsmässighet är ledord för hela vår verksamhet och det är viktigt att du kan ta till dig och omsätta dessa i vardagliga handlingar.

Drift- och fastighetsteknikers huvudsakliga områden är drift, underhåll och reparation av panncentral, kyl- och trycklufts central, reningsverk, ventilation och VVS installationer. Beredskapstjänstgöring är en del av tjänsten.
nn
nn
Om rollen

Vi söker dig som är en duktig och driven person med en teknisk bakgrund. Gärna erfarenhet inom processindustri sedan tidigare. Du är självgående och klarar av att jobba parallellt med flera arbetsuppgifter samtidigt och har god förståelse kring hur man prioriterar dessa.

Vi erbjuder dig en kreativ roll med utrymme för att komma med egna kunskaper och idéer gällande förbättringsarbetet hos Gotlands Slagteri. Vi värnar om arbetsmiljön och tillsammans med ett härligt team och en ”ge och ta” attityd så hjälps man åt på denna arbetsplats.
nn

Vi förväntar oss:

 • Att du har en hög arbetskapacitet med förståelse att Teknikavdelningen är en serviceenhet
 • Att du har erfarenhet av industriproduktion och de teknikområden tjänsten omfattar
 • Att du har god samarbets- och kommunikationsförmåga.
 • Att du är duktig på att skapa goda relationer i din arbetsgrupp
 • Att du har ett brinnande intresse för teknik och service.
 • Att du är flexibel och nyfiken på företags- och personlig utveckling
  nn

Det är meriterande om:

 • Du har VVS/ventilations kunskaper
 • Du har certifikat för pannoperatör
 • Du har ”Certifiering” för att ta vattenprov i reningsverk
 • Du har erfarenhet av värme/kylteknik
 • Du har erfarenhet av att använda fastighetsautomationssystem

nn
Har vi fångat ditt intresse? – Ansök via de runda knapparna bredvid annonsen!

Du ansöker via vårt rekryteringssystem och anger ”Gotlands Slagteri söker drifts- och fastighetstekniker” på första sidan när du ansöker.

Vi hanterar ansökningar och intervjuer löpande. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Karlbom, telefon 070-768 45 88 eller mail lisa.karlbom@4potentials.com
nn

Om Gotlands Slagteri

Gotlands Slagteri är ett modernt slakteri med anor från 1914. Vi arbetar hela tiden med kvalitet och förbättringsarbete vilket ger oss över kontroll av processen från slakt till styckning. Vi arbetar långsiktigt med utveckling, kvalitet och hållbarhet hela vägen. Korta avstånd på Gotland innebär även att våra gotländska djur har den kortaste intransporten för ett modernt och storskaligt slakteri i Sverige.

Gotlands Andelsslakteriförening bildades 1914 på initiativ av djuruppfödare och Hushållningssällskapet på Gotland. Efter några år var verksamheten igång utanför Östergravar på det gamla slakhusområdet i Visby. I mitten av 70-talet påbörjades planeringen av den nya anläggningen som togs i drift 1979. Som flest var det 280 medarbetare som arbetade med slakt, styckning och korvtillverkning. Sedan Gotlands Slagteri AB övertog driften 2010 har verksamheten utökats och företaget har anställt nya medarbetare igen samt investerat i ny styckning och vidareförädling med tillhörande supportfunktioner. Läs mer om Gotlands Slagteri och våra samarbetspartners på www.smakavgotland.se.

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.