Gotlands sjukhem söker Verksamhetschef

Gotlands sjukhem är en icke vinstdrivande verksamhet som bedriver ett modernt SÄBO med gammal historia och tradition. Sjukhemmet ligger centralt i Visby och är ett av Gotlands populäraste boende med plats för 43-45 personer.

Sjukhemmet har sedan starten för över 150 år en klar vision om att vidmakthålla och bevara värdegrunden i Prinsessan Eugénies stadgar det vill säga, erbjuda hög kvalitet på insatserna inom omsorgsbehovet och de boendes hälsa. Denna filantropiska välgärning är än idag en ledstjärna för framtiden och hos oss är alltid de boende i fokus.

På Gotlands sjukhem vill vi att man ska känna glädje över att gå till jobbet och vara stolt över sin insats när man går härifrån.

Nu söker vi en chef med ett operativt och nära ledarskap som vill ha ett spännande och utvecklande chefsuppdrag där du gör skillnad och skapar livskvalitet för både boende och personal – varje dag.

 

Arbetsuppgifter
Som verksamhetschef har du det övergripande ansvaret enligt SOL och HSL samt ansvar för drift, ekonomi och personal.
Du har ansvar för att vård och omsorg drivs utifrån gällande lagar och förordningar och att verksamheten tillhandahåller hög patientsäkerhet och kvalitet.
I uppdraget ingår även att ansvara för arbetsmiljö, utveckling, rutiner och ledningssystem.

Dessutom ingår det att ha goda kontakter med berörda myndigheter och Region Gotland.
För oss är det viktigt att du är aktiv och närvarande i verksamheten. Det är i verksamheten som du vårdar och utvecklar relationer med medarbetare, boende och närstående.
Gotlands sjukhem är en stiftelse och du arbetar på uppdrag av styrelsen och rapporterar direkt och regelbundet till den.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning inom vård och omsorg samt minst två års erfarenhet av chefs- och ledarskap inom vård och omsorg. Meriterande är utbildning i Ledarskap för äldreomsorgens chefer (30p) eller annan likvärdig utbildning.

Tidigare erfarenhet från äldreomsorg liksom tidigare erfarenhet av arbete inom såväl kommunal som privat regi är meriterande.
Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt god datorkunskap.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och personliga egenskaper och vi efterfrågar flexibilitet, lyhördhet och ansvarstagande.
Vi söker dig som är trygg i ditt ledarskap och har ett genuint intresse för människor.
Du ska leda arbetet så att du tillsammans med din medarbetare och kollegor når gemensamma mål med bästa möjliga resultat.

Ditt ledarskap ska följa Stiftelsen Gotlands sjukhems vision och värdegrund;
att erbjuda hög kvalitet på insatserna inom omsorgsbehovet och de boendes hälsa genom ledorden Livsglädje, Respekt och Trygghet.

 

Ansökan och mer om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillträde sker efter överenskommelse.
Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka därför välkomnar vi sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev.

Sista ansökningsdag är 15 maj 2023 och intervjuer kommer att ske löpande.

Du ansöker till Barbro Hejdström Nilsson barbro.h.nilsson@gmail.com

Barbro är medlem i styrelsen. I denna rekrytering kan du komma att träffa flera personer, både från styrelse och verksamhet. Läs mer här om den fantastiska verksamheten: https://gotlandssjukhem.se/

Gotlands Sjukhem arbetar enligt GDPR och kommer hantera din ansökan mycket professionellt.

Varmt välkommen med frågor (0737086924) och ansökan till Barbro på Gotlands Sjukhem.

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till uppdragsgivaren!