På Gotland finns det JOBB! Tillsammans gör vi Gotland större!

Gotland växer! Tillsammans gör vi ön större. Vi älskar besökare – och vill gärna att du stannar kvar! Vi vill att du som bor här redan – hittar ditt drömjobb och får ut all din potential!

Nedan får du lite enkla tips om du hur du kan förverkliga drömmen om Gotland eller finna ditt drömjobb på ön.

Just nu söker vi på 4potentials och andra efter
– Hotellkompetens – ledare, chefer, restaurang, kockar, service mm
– Protos inköpare
– Elektriker
– Marknadsförare

Läs mer här om 4potentials Gotlands lediga jobb – https://4potentials.se/lediga-tjanster/

Vi har bland annat tillsatt redovisare, produktionschef till Gotlands Slagteri, tekniska chefer, säljchef, inköpare, arbetsledare, vice vd, rekryterare, byggkompetens, ledare på byggföretag, redovisningschefer, ekonomer, produktionspersonal, Vd till Gotlands Bryggeri, logistikkompetens, Vice VD till Alvar Hallgren Bygg , eventpersonal, bankkompetens, rådgivare, Finance Manager till Orrön mm

Söker du arbete på Gotland? Är du här på besök eller bor här? Oavsett är du välkommen att först registrera dig i 4potentials databas . På det sättet får du ta del av våra jobbutskick om lediga jobb på Gotland.

Vi kan alltid förmedla kontakter och tips. Även om vi inte har alla jobb på Gotland på 4potentials – vet vi vem du kan prata med. Men börja med att registrera dig. Ange Gotland som ort där du söker arbete – i databasen! När du registrerat dig så hjälper 4potentials dig ombord på ön. Vi kommer med tips om hur du enkelt kan få ett drömjobb på #Gotland – och nedan har vi sammanfattat våra generella tips för att få ett drömjobb på Gotland!

Generellt brukar vi tipsa om att:

….samt att vara aktiv. Gå på Företagarnas #mötionera som 4potentials grundare startat. Fråga efter kontakter. Addera folk på LinkedIn och Facebook så att ditt Gotlands nätverk växer. Tag nya kontakter. Lev drömmen fullt ut. VÄLKOMMEN!

Just nu söker vi på 4potentials efter bl a: https://4potentials.se/lediga-tjanster/

Besök gärna ön – men stanna ännu hellre kvar! Och du som bor här – dela denna annonsen så blir vi fler gotlänningar som kan berika vår ö!

Enbart 4potentials har lyckats få hit ca 400 nya Gotlänningar på 10 år. Vi tillsätter många ledande roller. Vi kan inte besvara alla mail så registrera er alltid först. Därefter tar vi en kontakt inom 2-3 veckor beroende på er profil. Ibland har vi inte ett jobb nu – men vi brukar få in ett arbete inom 1 år. Lycka till!

Registrera dig här om du söker arbete på Gotland: https://4potentials.se/apply/

Företag på Gotland som vill annonsera via 4potentials Gotland har Gotlandsrabatt! . Gör som 100 andra har gjort (se exempel nedan). Vill du annonsera efter ledare och medarbetare via 4potentials – kontakta FREDRIK.ANDERSSON@4POTENTIALS.COM

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök till 4potentials Gotland!