Registrera dig gärna i 4potentials databas om du vill ta del av fler jobbmöjligheter på Gotland

Gotland växer! Tillsammans gör vi ön större. Enbart 4potentials har 10-talet roller att tillsätta nu – samt att vi själva söker en kandidat som vill agera säljande och levererande rekryteringskonsult på Gotland. I den rollen söker vi dig som är entreprenöriell, driven, kvalitetsorienterad med universitetsexamen och ett stort kontaktnät på Gotland – eller vilja att bygga upp det.

Läs mer om alla andra lediga roller på ön – på 4potentials hemsida. Just nu söker vi efter teknisk anläggningschef, säljchef, inköpare, arbetsledare, vice vd, rekryterare, byggkompetens, ledare på byggföretag, redovisningschefer, ekonomer, produktionspersonal, logistikkompetens mm.

Söker du arbete på Gotland? Är du här på besök eller bor här? Oavsett är du välkommen att registrera dig i 4potentials databas. På det sättet får du ta del av våra jobbutskick om lediga jobb på Gotland. Oftast tillsätter vi chefs- och ledarroller men även roller utan chefsansvar. Alla som söker arbete på Gotland bjuder vi på medlemsavgiften till 4potentials. På det sättet gör vi på 4potentials så att Gotland blir större.

Vi kan alltid förmedla kontakter och tips. Även om vi inte har alla jobb på Gotland på 4potentials – vet vi vem du kan prata med. Men börja med att registrera dig. Ange Gotland som ort där du söker arbete – i databasen!

Generellt brukar vi tipsa om att:

samt att vara aktiv. Gå på Företagarnas #mötionera. Fråga efter kontakter. Addera folk på LinkedIn så att ditt Gotlands nätverk växer. Tag nya kontakter. Lev drömmen fullt ut. VÄLKOMMEN!

Just nu söker vi på 4potentials efter bl a: https://4potentials.se/lediga-tjanster/

Besök gärna ön – men stanna ännu hellre kvar! Och du som bor här – dela denna annonsen så blir vi fler gotlänningar som kan berika vår ö!

4potentials har lyckats få hit ca 200 nya Gotlänningar på 10 år. Vi tillsätter många ledande roller. Vi kan inte besvara alla mail så registrera er först. Därefter tar vi en kontakt inom 2-3 veckor beroende på er profil. Ibland har vi inte ett jobb nu – men vi brukar få in ett arbete inom 1 år. Lycka till!

 

Företag på Gotland som vill annonsera ut via 4potentials Gotland har bra priser. Gör som 100 andra har gjort. Annonsera efter ledare och medarbetare via 4potentials. Kontakta Tilde.Belin@4potentials.com för offert.

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök till 4potentials Gotland!