Försäljnings- och marknadschef Voltiva

I en av Sveriges mest spännande branscher finns det en mycket intressant operatör av fastighetsnära elbilsladdning, Voltiva, vilka nu söker en sälj- och marknadschef som har stor erfarenhet av att arbeta både strategiskt och operativt i ett snabbt växande bolag. Du kommer utveckla sälj- och marknadsstrategier samt leda ett sälj- och marknadsteam. Du kommer till en bransch som är framtiden.

Voltiva är en operatör av fastighetsnära elbilsladdning och kärnan i deras erbjudande är att ta ansvar för drift av både större och mindre laddsystem. Dessutom erbjuder de kompletta laddsystem hela vägen från projektering till långsiktig support. Deras ambition är att bli den ledande operatören av fastighetsnära elbilsladdning. Du får en nyckelroll i deras expansion.

 

Om rollen
Voltiva söker dig som älskar att arbeta både strategiskt och operativt med sälj- och marknadsfrågor. Rollen innehåller en hel del affärsutveckling tillsammans med VD och styrelse. Som sälj- och marknadschef kommer du ha helhetsansvaret för att dessa två områden fungerar effektivt och bidrar till den övergripande affären enligt utsatta mål.

Du kommer ansvara för ett team av medarbetare där ditt jobb främst kommer vara att coacha, visa den strategiska riktningen och se till att teamet samarbetar väl. Samtidigt är du inte obekväm med att kavla upp ärmarna och ta aktiv del i säljarbetet.

Voltiva letar efter en trevlig och kommunikativ person med tidigare erfarenhet av liknande roller. Du kommer arbeta nära deras VD och tillsammans se till att ta bolaget till en ny nivå.

 

Dina ansvarsområden
Du ansvarar för att sälj- och marknadsstrategierna hålls aktuella och följs upp kontinuerligt med hjälp av utsatta KPIer.

Du coachar sälj- och marknadsteamet för att de ska prestera på topp och ha ett effektivt samarbete mellan varandra.

Du tar även initiativ till affärsutveckling baserat på vad som sker inom sälj och marknad.

Du ser till att Voltiva deltar i upphandlingar och ansvarar för att hålla dig uppdaterad om företagets kunder. Voltiva jobbar med de senaste verktygen för att du ska kunna göra bästa möjliga jobb. Vidare är du med och bygger upp säljprocesserna för bolagets partnernätverk för att även de ska kunna jobba aktivt med försäljning.

Voltiva utgår från Stockholm och försäljning kommer att ske nationellt. Tjänsten är till stor del skrivbordsbaserad men resor kommer att förekomma. Det finns stor potential att utvecklas inom bolaget i takt med att företaget växer. Du rapporterar direkt till VD.

 

För att lyckas i den här rollen har du:

  • Många års erfarenhet av försäljning och marknadsföring
  • Flera års erfarenhet av en chefsroll inom sälj- och marknad.
  • Stort personligt driv och förmåga att självständigt skapa och avsluta affärer
  • En drivkraft att vara med i omställningen till ett elektrifierat transportsystem och du gillar att ständigt utvecklas och lära dig nya saker
  • Intresse av att vara med och bygga och skala upp ett företag
  • Mycket positiv energi och en förmåga att bygga goda relationer


Voltiva erbjuder

  • Stor potential till utveckling dels inom bolaget men även på ett personligt plan
  • Mycket frihet och eget ansvar
  • Möjlighet att vara med på en tillväxtresa i en snabbt växande bransch
  • Fast lön. Det finns möjlighet till delägarskap via personaloptioner om du visar dina ambitioner efter en tid hos oss

 

Ansökan
Maila din ansökan till VD mikael.ring@voltiva.se och ange “Sälj- och marknadschef” i ämnesraden.

Voltiva samarbetar med 4potentials så ange gärna att du såg annonsen via 4potentials.
4potentials kommer att kunna vara involverad i rekryteringen.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till Voltiva