Förverkliga din Gotlandsdröm hos Foodmark!

Foodmark AB är en av Sveriges ledande livsmedelsproducenter. De producerar och marknadsför flera av Sveriges mest kända och älskade livsmedel inom kategorierna sallader, såser, dressingar, samt messmör och mjukost. Vår ambition är att inspirera till enkla och goda matupplevelser och detta gör vi med hjälp av våra varumärken Rydbergs, Lohmanders, Fjällbrynt och Delikatessfabriken.
nn

Just nu söker Foodmark efter en initiativtagande person som vill axla rollen som deras Produktionsplanerare med placering på Gotland, Klintehamn.
De söker efter dig som vill komma komma till en arbetsplats med en stark familjär känsla där du får möjlighet att arbeta i en samordnande roll tillsammans med ett härligt team med stora ambitioner.
nn

Dina arbetsområden

Som produktionsplanerare ansvarar du för planeringen av fabrikens produktionslinjer. För att säkra och optimera varuflödet så har du daglig kontakt med produktionspersonal, lager, prognosansvarig och orderkontor. Du blir även i denna roll en del av fabriksledningen och på så vis länken mellan produktionsanläggningen och huvudkontoret i Sundyberg – där du får stor möjlighet att påverka och sätta agendan framåt. Du rapporterar till Logistikchef som är stationerad på Foodmarks huvudkontor i Sundbyberg.

I dina arbetsuppgifter inkluderas även:

 • Produktionsplanering i SAP utifrån behov och kapacitet i fabrik
 • Lageroptimering och saldokontroll
 • Analys av prognos tillsammans med prognosansvarig
 • Uppföljning och analys vid eventuella restningssituationer
 • Driva diverse förbättringsprojekt i gränslandet logistik, planering och produktion
  nn

Om dig

Vi söker dig som besitter en god förmåga att ha många bollar i luften och som har lätt att självständigt ta beslut samt prioritera arbetsuppgifter smart. Vi värderar dig som kan behålla lugnet även i intensiva perioder tempot varierar beroende på säsong. Vi sätter även stort värde vid din prestigelösa, analytiska, flexibla och lösningsorienterade personlighet. Med en ”ge och ta” attityd samt hög ansvarskänsla så kommer du att uppleva ett dedikerat team som står vid din sida i alla säsonger.

nn

Vidare så söker vi dig som har:

 • Högskoleutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot exempelvis logistik, ingenjör etc.
 • Goda kunskaper inom Officepaketet, främst Excel.
 • En god kommunikativ förmåga och behärskar svenska utan hinder.

 Meriterande om du har:

 • Erfarenhet av produktionsplanering och/eller avrop/operativt inköp. Alternativt dokumenterad erfarenhet från varuförsörjning eller annan likvärdig roll där du har arbetat med någon form av planering av tjänster.
 • Erfarenhet av affärssystemet SAP.

nn

Har vi fångat ditt intresse? – Ansök via de runda knapparna bredvid annonsen!
Du ansöker via vårt rekryteringssystem och anger ”Produktionsplanerare till Foodmark” när du ansöker. Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.