Fastighetsanalytiker till Jernhusen

Vill du vara med på resan mot en effektivare transportsektor, ett bättre samhälle och ett grönare Sverige?
För en rekrytering till Jernhusen söker vi nu en fastighetsanalytiker till Transaktionsgruppen. Det är en bred roll med utvecklande och omväxlande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter
Som Analytiker deltar du aktivt i Jernhusens transaktionsarbete avseende försäljningar och förvärv av fastigheter. Du stödjer Chef Transaktioner och Affärsansvariga med presentationsmaterial, kvalitativ analys, beslutsunderlag, värderingar, investeringsbedömningar samt informationsinhämtning.

Tjänsten innefattar att både ge och inhämta information från samtliga affärsområden och gemensamma enheter internt. Vidare ansvarar du för relevant information om fastighetsmarknaden. Att interagera med externa rådgivare, såsom värderare och mäklare, samt fastighetsmarknadsaktörer som potentiella köpare och säljare ingår i tjänsten. Du rapporterar till Chef Transaktioner och kommer ingå i enheten Bygg & Fastighetsutveckling. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Stockholm.

Din profil
Vi söker dig som har relevant utbildning, som civilekonom, civilingenjör eller jurist, och minst två års erfarenhet av arbete inom fastighetsbranschen, gärna inom fastighetsvärdering eller transaktioner. Tjänsten kräver hög integritet, affärsmässighet och analytisk förmåga.

Som person är du prestigelös, noggrann och har en god förmåga att lyssna in externa motparter och interna beställare. Då tjänsten innebär att ha många kontakter är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och kan kommunicera på ett förtroendeingivande och smidigt sätt. Du bidrar till att skapa förtroende och respekt för fastighets-, investeringsbedömnings- och transaktionskunnandet internt genom att agera professionellt och med integritet i alla gränssnitt.

Om Jernhusen
Jernhusen äger, utvecklar och förvaltar ett fastighetsbestånd av stationer, stationsområden, underhållsdepåer och godsterminaler längs den svenska järnvägen. Att arbeta på Jernhusen innebär inte bara intressanta arbetsuppgifter och trevliga kollegor. Det innebär också att aktivt jobba för att fler väljer hållbara resor och transporter. Jernhusen tillhör en framtidsbransch och efterfrågan på deras tjänster är stort. Idag är de ca 200 medarbetare, fastighetsbeståndet uppgår till 179 fastigheter med ett totalt marknadsvärde på 14,4 miljarder kronor.

Din ansökan
Det är en fördel för 4potentials och dig att du ansöker via vår databas. På det sättet bygger vi en lång relation med dig som talang. I det fall du ansöker till nätverket 4potentials och ett jobb samtidigt kommer du att få återkoppling på båda ansökningarna. Vill du enbart söka det aktuella arbetet skickar du din ansökan via mail till kontaktpersonen, Kajsa.

Medlem i 4potentials
Som medlem i 4potentials kan du ansöka genom att gå in på din profil i databasen och på första sidan ange det jobb du vill ansöka till. Det gör du här: https://4potentials.se/sv/login/

Inte medlem i 4potentials
Vill du ansöka till jobbet och talangnätverket, 4potentials, samtidigt. Då ansöker du genom följande länk: https://4potentials.se/sv/ansok-till-natverket/  (Vi bjuder såklart på avgiften till nätverket när du ansöker).

Kontaktperson: Kajsa Zetterholm kajsa.zetterholm@4potentials.com

Ansökningarna hanteras löpande så vänta inte med din ansökan!

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Eller skicka din ansökan till ansvarig rekryterare per mail