Acquisition Associate till börsnoterat bolag i en spännande tillväxtresa

Vill du vara en del av ett familjärt bolag i en expansiv fas där vägen mellan idé och beslut är kort och din nyfikenhet samt ditt driv värderas högt? Vi söker nu en Acqusition Associate till Fasadgruppen, där du kommer rakt in i hjärtat av affären och får vara med där det händer.

I rollen som Acquisition Associate så kommer du att vara en del av förvärvsgruppen där du arbetar nära samt rapporterar till Fasadgruppens förvärvsansvarig tillika vice VD. Du kommer från ax till limpa att vara delaktig i förvärvsprocessen, där du kommer att ha möjligheten att både effektivisera arbetet och skapa struktur samt tillsammans med förvärvsansvarig aktivt utveckla koncernens förvärvsarbete samt skapa och implementera den strategiska planen.

Rollen inkluderar såväl uppgifter av administrativ karaktär som möten ute hos kund, och för dig som vill utvecklas så finns möjligheten att på sikt få driva affärer på egen hand. Du kommer även att utföra marknadsundersökningar, sköta onboarding med nya bolag samt arbeta med Excel modeller och budget samt förväntningar på lönsamhet. Du kommer att arbeta från Fasadgruppens huvudkontor i centrala Stockholm, och resor inom Sverige samt Skandinavien förekommer.

Din profil

Vi söker nu dig som tar stort eget ansvar och brinner för att bygga relationer. Du är självgående, lösningsorienterad och tycker om att ta initiativ samt att driva projekt framåt. Kanske arbetar du idag inom bank eller som managementkonsult, och längtar efter nästa utmaning där du får använda din nyfikenhet och själv vara med att påverka din utveckling. I ditt arbetssätt är du flexibel, professionell och ser möjligheterna i det du tar dig ann. Du ser spänt på möjligheten att få vara med och bidra till Fasadgruppens tillväxtresa, och vi ser att du utöver detta…

  • Är examinerad Civilingenjör, Civilekonom, Affärsjurist eller har en universitetsexamen inom motsvarande område.
  • Har minst 1-2 års relevant arbetslivserfarenhet.
  • Besitter mycket goda Excel kunskaper
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, samt har god förståelse för norska och danska. Meriterande om du även har förståelse för finska.

Om Fasadgruppen Group AB

Fasadgruppen bildades 2016 och är Sveriges största fasadkoncern. De är en ledande helhetsleverantör av hållbara fasader med lokal närvaro, konkurrenskraftiga priser och gedigen erfarenhet av fasader. Verksamheten bygger på lokala entreprenörsdrivna företag i Sverige, Danmark och Norge med ett tydligt fokus på samverkan, engagemang och kompetens.

Fasadgruppen är i en expansiv fas och marknadsledande i branschen med cirka 30 förvärvade bolag. Koncernen arbetar för den nordiska marknaden och deras huvudsakliga kunder är fastighetsägare, byggbolag, fastighetsförvaltare, konsulter, bostadsrättsföreningar, stat, kommun och landsting. Fasadgruppen har drygt 1000 anställda och är börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

Har vi fångat ditt intresse? – Ansök via de runda knapparna bredvid annonsen!

Du ansöker via vårt rekryteringssystem och anger Acqusition Associate – Fasadgruppen på första sidan när du ansöker. Om du har några frågor är du välkommen att skicka ett mejl till ansvarig rekryterare: tilde.belin@4potentials.com.

Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför skicka in din ansökan redan idag.

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.