Executive Search Consultant – 4potentials

4Potentials är Sveriges ledande rekryterings- och talangnätverk med en unik närvaro på marknaden. Med utgångspunkten att man är mer än sitt CV, har 4Potentials etablerat sig som ett nätverk för våra Executives, High Potentials och partnerföretag, där vi samlas kring en gemensam syn på vad som skapar långsiktig framgång, både för individer och företag.
4Potentials är en effektiv arena både för de som vill göra karriär, liksom för dem som ska rekrytera de mest talangfulla medarbetarna. Genom 4Potentials möts människor för nya möjligheter och utmaningar.
4Potentials grundades 2010 och har de senaste fyra åren visat god lönsamhet. Styrelsen består av entreprenörer med gedigen kompetens och erfarenhet av att framgångsrikt driva verksamhet inom chefsrekrytering och talent management.
Nu behöver vi rekrytera fler Executive Search- och rekryteringskonsulter för att möta kundernas stora efterfrågan.

UTMANINGEN
Som Executive Search Consultant hos oss arbetar du primärt med att lösa kunders behov av ny kompetens. Det rör sig om allt från chefsrekrytering till Young professional rekryteringar. Du kommer ha ett eget sälj- och leveransmål. De flesta av våra uppdrag kommer dock in genom att kunder kontaktar oss, men vi tror att drivna och säljande rekryteringskonsulter är både bättre på att leverera mot kund liksom att ha kontakt med kandidater. Vi vill ha rekryteringskonsulter som vill vara nära affären och bidra till kundens, kandidatens och vår utveckling.

Din utmaning är att verka i gränslandet mellan seniora talanger och välkända talangfulla företag. Vi har mer än 250 referensbolag och kan erbjuda dig att få arbeta med några av talangmarknadens främsta företag. Genom att du levererar search- och rekryteringslösningar i världsklass bidrar du till kundens framgång, utveckling av talangens potential liksom hela talangmarknaden. På 4potentials är du med och förändrar världen. Vi är mycket mer än ett Executive Search företag och därför söker vi dig som kan göra stor skillnad. Du får ett extremt stort ansvar från dag 1 och därför behöver vi dig som gjort och vill göra resan med ett chefsrekryteringsföretag/nätverk. Vill du det?

VEM SÖKER VI?
Du har arbetat med rekrytering i ett högt tempo där kunden ställt extremt krav på leveransen. Du måste kunna klara av alla moment från sälj, kravprofil, kompetensbaserad intervju till kandidatpresentation.

I den seniora rekryteringskonsultrollen kräver vi att du har erfarenhet av rekrytering, försäljning och rekryteringstjänster och att du klarar av att arbeta helt självständigt. Du gillar att vi är ett talangnätverk och är nyfiken till att bidra till utvecklingen av talangmarknaden. Du har arbetat mer än 6 år och några år som rekryterare.

Tjänsten är placerad i Stockholm.

VAD KAN VI ERBJUDA
Det finns många rekryteringsföretag men bara ett som del-levererar extremt effektivt genom att använda ett talangnätverk som en kandidatbank. Vi använder vårt extremt stora och uppdaterade talangnätverk både som kandidater, men även som tipsare. Vi tror mer på gediget talangarbete än annonser i sociala media. Hos oss erbjuds du att verkligen få arbeta med Talent management och talangrekrytering 2.0. Då vi även har en massa talanger och talangfulla partners som du möter i coaching, event och andra mötesformer kommer du dagligen få möta seniora talanger. Vill du så kan du äta lunch varje dag med en hungrig beslutsfattare.

Dina kollegor är inspirerande och har stor erfarenhet från talangmarknaden. Vi sitter i ett modernt och exklusivt kontorslandskap i centrala Stockholm.

Framför allt kan vi erbjuda en inspirerande miljö där du dagligen möter seniora och mer juniora talanger. Du är även med på bolagets resa som under de senaste åren varit extremt lönsamma.

Marknadsmässig ersättning med bonus som gör att du få en god löneutveckling. I vår företagskultur får du extremt stort eget ansvar och du kommer uppskatta att arbeta med några av arbetsmarknadens mest spännande kandidater, kollegor och företag. Varje dag lär man sig något nytt! Dina kollegor har humor, kan slå till en boll på volley och är duktiga nätverkare. Tillsammans med dem bygger du 4potentials 20.20.

ANSÖKAN
Du ansöker via vårt rekryteringssystem och anger Executive Search Consultant vid ansökan. Du behöver endast bifoga CV. Vi tror inte på personliga brev. Däremot tror vi extremt mycket på det personliga mötet. Vi söker även rekryteringskonsulter som arbetat en kortare tid. Läs mer på vår hemsida.

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.

Ansök via 4potentials databas.