Ett drömjobb hos din favoritarbetsgivare

4potentials tillsätter varje år flera spännande roller. Ofta förmedlar vi en spontan kontakt om man är livslång medlem i 4potentials. Då kan du kanske få ditt drömjobb när du vill det? Med en ansökan via 4potentials försöker vi skapa drömjobbet åt dig! Vi förmedlar ansökningar, kontakter, coachar och ger dig nätverket.

Under ett helt arbetsliv finns vi där varje gång du söker arbete. Ofta söker du jobb ca 10 gånger under ett helt arbetsliv. Se till att ha ett nätverk de 10 gångerna så ökar chansen att du får ditt drömjobb varje gång! 10? Ja – du byter roll intern var 2-3 år…och externt var 6:e år.

Processen för att kanske få drömjobbet 10 gånger?!

Steg 1 – ANSÖKAN ELLER UPPDATERING
Det enda du gör då är att ansöka till 4potentials alternativt så är du redan livslång betalande medlem och kan då bara uppdatera dig. Ansökan tar tio minuter och uppdatering tar 30 sekunder.

På första sidan i databasen anger du JAG SÖKER SPONTANT MITT DRÖMJOBB och ÖNSKAR 4POTENTIALS HJÄLP via LIVSLÅNGT MEDLEMSKAP!

Steg 2 – ANGE FAVORITFÖRETAG
Du fyller i resten av informationen – anger på sidan 3 de företag du önskar bli presenterad för samt på sista sidan skickar du med ditt CV!

Steg 3 – UTVÄRDERING AV DIN ANSÖKAN
Du godkänns av 4potentials som medlem eller inte.

Vi söker generellt efter:
– kandidater med en extremt hög analytisk förmåga. De flesta har en akademisk examen men det är inget krav.
Drive och förmåga att få saker att hända. Vi ser gärna att du är företagsam.
Ledare eller specialister.
– Socialt kompetenta, trevliga och ödmjuka personer.

Du får ett mail om du godkänns som medlem. Är du redan medlem kan du gå vidare till steg 4 etc.

Steg 4 – VID GOKÄNT MEDLEMSKAP TECKNAR DU LIVSLÅNGT MEDLEMSKAP I 4POTENTIALS FÖR ATT KUNNA TA DEL AV DEN EXTRA SERVICEN, NÄTVERK SAMT COACHING
Om du nu önskar 4potentials hjälp med att presentera dig för dina favoritföretag* samt att vi coachar dig för att finna drömjobbet så måste du innan dess erlägga det livslånga medlemskapet. Det gör du efter det att vi meddelat att din ansökan är godkänd och om du angett att du önskar 4potentials extra hjälp. *Vi presenterar dig för minst 5 arbetsgivare och ger dig minst 20 nya kontaktpersoner/kontakter. Dessutom får du ett livslångt medlemskap i ett nätverk med 6000 värdefulla kontakter och ca 250 företag som återkommande arbetar med 4potentials.

Nästa gång du söker ett jobb finns du redan med! och nästa gång …och nästa gång….

Här tecknar du det livslånga medlemskapet (engångsavgift) för 1195 sek exkl moms: https://4potentials.se/MEMBERSHIP/

En stor del i coachingen är också CV-hjälp, intervjucoaching och andra värdefulla tips vid arbetsansökan. 1195 sek om du får ett drömjobb med 15000 mer i månaden och 100000 mer i livskvalitet och lycka är ju ingenting. Oavsett får du råd av 4potentials som är guld värda.

Steg 5 – NÄR DU ÄR BETALANDE LIVSLÅNG MEDLEM SÅ RINGER VI DIG
När medlemsavgiften är betald – kommer vi höra av oss.
Vi coachar dig och kommer överens om vilka bolag du vill bli presenterad för. Ofta kan vi förmedla den kontakten. Vet vi inte vem det är vi skall skicka den spontana ansökan till – så löser vi det.

Genom att vi screenat din ansökan och du angett favoritföretag så förstår vi om vi kan hjälpa dig. Kan vi inte det kommer vi tacka nej till ansökan.

Steg 6 – VI PRESENTERAR DIG FÖR EN PERSON PÅ ETT FÖRETAG

Hej Lisa på FÖRETAGET AB
Jag presenterar här en fantastiskt driven, ödmjuk och klok person för er som skulle passa perfekt som roll Y.
Läs bifogat CV och ta direkt kontakt med henne, NAMNET, på mail.com eller 555555 , Mvh Fredrik

Steg 7 – DÄREFTER TAR FÖRETAGET ÖVER PROCESSEN OCH DU KANSKE FÅR DRÖMJOBBET?

Det finns inga garantier på att företagen som vi presenterar dig för kommer kunna ge dig ett jobb.

Steg 8 – FEEDBACK
Du återkopplar hur det gått och om det behövs förmedlar vi fler kontakter. Vi hjälper dig tills du funnit ett jobb! Ibland kan det ta tid. Det finns inga garantier såklart på att du får drömjobbet. Men vi kommer göra allt för att det blir ett bra jobb. Lycka till!

 

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.

Ansök direkt till 4potentials!