Entreprenadingenjör/Kalkylator till Alvar Hallgren Bygg – Gotland

Har du erfarenhet av kalkylering inom byggbranschen? Är du en strukturerad och kommunikativ person med känsla för smart prioritering på arbetsplatsen? Då kan denna jobbmöjlighet vara något för dig! Just nu söker Alvar Hallgren Bygg AB efter en Entreprenadingenjör/Kalkylator till sitt kontor i Roma, Gotland.

nn
I rollen som Entreprenadingenjör/Kalkylator har du ansvar för att planera och utföra inköpsarbete på projektnivå. Du kommer delta i alla skeenden av Alvar Hallgrens bygg- eller anläggningsprojekt, från planeringsstadiet tills projektet är avslutat. Ditt arbete kommer att vara fokuserat på att skapa kalkyler och lämna anbud som både ger lönsamhet och kvalitet.
nn

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att driva processen med allt från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag och arbeta med kalkyl av kostnader för projekten, anbudsförfrågningar och anbudsutvärdering. Du kommer även att analysera och identifiera risker samt se möjligheter att hitta alternativa lösningar på kunders projekt. Rollen handlar till stor del om planering, inköp och ekonomi. I Ingenjörsrollen kommer du arbeta i ett nära samarbete med Vice VD för att stötta platscheferna i sina entreprenadprojekt.
nn

Din profil
Vi söker dig som har en branschrelaterad utbildning och erfarenhet som kalkylator från byggbranschen. Som person är du prestigelös, strukturerad, analytisk och bra på att prioritera. Du är van att driva anbud-kalkylprocessen därav är en van användare av Officepaketet samt behärskar kalkyl – och planeringprogram. Du besitter även en god kommunikationsförmåga då du kommer ha daglig kontakt med arbetsledningen.

Vi ser gärna att du har verkat inom byggbranschen sedan tidigare och har erfarenhet från en arbetsledande roll, exempelvis som Platschef. Vi ser det även som meriterande om du har erfarenhet av Wikells kalkylprogram.

På Alvar Hallgren Bygg AB arbetar man tillsammans och utvecklar företaget gemensamt. För att passa in hos oss ser vi att du är en positiv lagspelare med god samarbetsförmåga. Vi ser att du besitter ett stort engagemang och är kunskapstörstig.
nn

Har vi fångat ditt intresse? – Ansök via de runda knapparna bredvid annonsen!

Du ansöker via vårt rekryteringssystem och anger ”Entreprenadingenjör/Kalkylator till Alvar Hallgren Bygg – Gotland” när du ansöker. Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför skicka in din ansökan redan idag.
Vid frågor eller funderingar angående rollen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Karlbom.
Telefon: 070-768 45 88
Mail: lisa.karlbom@4potentials.com

nnn

Om företaget
Grunden till vårt renodlade byggföretag lades 1944 av byggmästare Alvar Hallgren från Romakloster på Gotland. I dag drivs verksamheten i tredje generationen av dottersonen Daniel Hallgren och vårt kontor och lager är fortfarande kvar i Roma.
Företaget, som har ca 30 anställda, har förutom nybyggnation inriktat sig på renovering/restaurering, service och underhåll av byggnader. Många av våra hantverkare är kunniga inom restaurering av byggnadsminnesförklarade hus.

Vi satsar mycket på miljöfrågor och ger vår personal särskild utbildning inom detta område.

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.