Ensotech söker Head of Growth

 

Ensotech – Energy Sourcing Technology Sweden AB – är ett konsult- och techbolag med en unik B2B-lösning för industrier och offentliga samt privata verksamheters inköpsverksamhet med fokus på energiinköp. Med rådgivning och det unika systemet Energy Sourcing Tools erbjuder företaget ett stöd genom hela inköpsprocessen för el, från upphandling och framtagande av inköpsstrategier till att erbjuda ett verktyg för inköp, löpande kontroll och uppföljning.

Ensotech står inför en spännande och intensiv tillväxtfas samtidigt som intresset för våra tjänster är stort. Leveranserna ska vidareutvecklas, affären optimeras och vi har ambitionen att växa stort i Sverige, på sikt även utanför Sveriges gränser.

För att kunna detta steg söker vi en person som inger förtroende. En erfaren supertalang och en ny stjärna till vårt team som besitter egenskaperna för att kunna ta en aktiv drivande roll i företaget när det gäller försäljning, konsulting och implementering. En driven, analytisk säljande ledare med intresse för energibranschen

På Ensotech hittar du en nytänkande arbetsplats som präglas av kundfokus, affärsmannaskap, och innovation. Våra medarbetare är teamspelare som brinner för att utveckla, förändra och förbättra en traditionellt obalanserad bransch: Energibranschen.

Vi söker dig som inger förtroende och kan skapa samt stänga både små och stora affärer. Du är en positiv, relationskapande och ansvarstagande person med stor professionell kapacitet och entreprenörsanda som vill ta dig an ett stort tillväxtansvar i ett bolag som växer.

 

Vi söker en supertalang som kan skapa tillväxten

Du kommer att fokusera din tid på att sälja och leverera Ensotechs tjänster och system till beslutsfattare hos större elförbrukare inom segmenten industri, fastighetsbolag och offentlig sektor. Du kommer vara mycket delaktig i den löpande affärsutvecklingen.

Du kommer genomföra nyförsäljning i Sverige, och på sikt övriga Norden samt Ensotechs resa ut i Europa, men arbeta med merförsäljning till befintliga kunder tillsammans med kundansvarig.

Du kommer även arbeta med att utveckla Ensotechs strategier, tjänsteerbjudande samt marknadsplan.

Vårt SaaS system är under ständig utveckling och utgår i mångt och mycket utifrån kundernas önskemål och behov. Då du har örat mot rälsen kring vad marknaden efterfrågar blir du en helt avgörande spelare för vårt företags tillväxt.

 

Är du den vi söker?

Vi söker en person som:

– Inger förtroende
– Är driven
– Har säljerfarenhet
– Är en trevlig lagspelare
– Är en analytisk/street smart kandidat
– Gärna har erfarenhet från energi/el/branch
– Har en formell utbildning
– Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska.

 

Vi kommer att kunna erbjuda en resa

Vårt kontor ligger i centrala Stockholm och 4 av 5 arbetsdagar i veckan utgår vi från kontoret. Vi erbjuder marknadsmässiga villkor och har utöver det optionsprogram för all nyckelpersonal.
Du kommer att kunna få vara med om att ta bolaget från 15 till 100 miljoner i omsättning.
När vi är klara med den resan är vi ett nytt bolag och du kommer att ha haft en personlig samt ekonomiskt bra resa. Vi är inte där nu – det är bl.a. du som skapar den.

 

Ansökan

Om du tycker att Ensotech låter som en spännande möjlighet och du känner att du passar in på beskrivningen ovan ansöker du till VD Magnus Kjellin,

Ansökan till Head of Growth med ett kort personligt mejl samt dina (löne)krav sänder du till: magnus.kjellin@ensotech.se

 

I denna rekrytering samarbetar vi med 4potentials och du kommer att både bli testad samt genomgå bakgrundskontroll. Skriv gärna om du såg annonsen via 4potentials och är du inte med i 4potentials databas så passa på att även söka där.

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till Ensotech!