Ekonomiansvarig till Stockholms Reparationsvarv AB

Ekonomiansvarig till Stockholms Reparationsvarv AB

Arbetsuppgifter
I rollen som Ekonomiansvarig hos Stockholms Reparationsvarv kommer du ansvara för samtliga delar inom bolagets ekonomiska redovisning. Detta innefattar avstämningar, anläggningsregister, deklarationer och månads-, tertial- och årsbokslut samt årsredovisning. Du sköter även löpande resultatuppföljningar, analyser och budget där du är bryggan mot våra projektledare för att arbeta proaktivt med prognoser. I dagsläget är löneadministration outsourcad till extern firma och den löpande bokföringen sköts av en redovisningsassistent.

Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD och delar kontor med 20 andra medarbetare på Beckholmen.

Vem är du?
För att lyckas i rollen söker vi dig som har minst 5 års erfarenhet av brett redovisningsarbete, och vi ser det som ett plus om du även har erfarenhet av lönearbete. Du har med fördel arbetat med projektredovisning tidigare och har insikt i hur K3 och SVA-rapportering fungerar samt har arbetat med kravställning och proaktivt arbete i processhantering/förbättring.

Som person är du driven, en ”doer”, analytisk och arbetar självständigt och operativt. Du trivs i högt tempo!

Meriterande är om du har erfarenhet från affärssystem PP7 samt Hogia lön.

Ansökan
Ansökningarna hanteras av 4Potentials och du ansöker på knapparna till höger – vill du ha mer information innan din ansökan är du välkommen att kontakta DANIEL som är ansvarig för denna rekrytering. Urval sker löpande.

Ute på vackra Djurgården finner du Stockholms Reparationsvarv AB – bolaget som utför alla slags reparationer och underhåll på fartyg med affärsidén service, underhåll och ombyggnader av fartyg i Stockholm och Östersjön. Stockholms Reparationsvarv AB grundades på Beckholmen 1992 och består idag av ca 60 anställda medarbetare varav 20 på kontoret, bolaget omsätter ca 150 MSEK.

Vi är certifierade enligt ISO 9001 och 14001 och har kollektivavtal med Unionen och Metall. Varvsområdet omfattas av Lagen om sjöfartsskydd 2004:487 (International Ship and Port Facility Security – ISPS Code).

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.