Drömjobb! Talent Sourcer – Hilti – Malmö

 

VAD SÖKER VI?

Är du en person som brinner för rekrytering och sourcing? Är du proaktiv, framåt och älskar att komma med nya idéer och perspektiv? Nyfiken på ett bolag som sätter människor i främsta rummet, på riktigt, och årligen får nomineringar som ett Great Place to Work och 4potentials – årets talangföretag? Då ska du läsa vidare!

För att fortsätta vår resa söker vi nu en driven Talent Sourcer till vårt fantastiska HR team. Detta är en nyformad roll på Hilti där du kommer spela en central roll i att proaktivt söka efter och attrahera fler passionerade och engagerade medarbetare. Centralt i rollen är att systematiskt bygga vår talangpipeline, och öka medvetenheten om Hilti genom att kommunicera vilka vi är och hur det är att arbeta hos oss och.

Du kommer ingå i ett högpresterande HR team bestående av TA Business Partner, HR Business Partners, HR services samt kollegor som jobbar med kompetensutveckling och utveckling av vår kultur. Dessutom jobbar du nära rekryteringskollegor i norra Europa med kontinuerligt erfarenhetsutbyte och samarbeten. Du rapporterar till HR Direktör och är placerad i våra fina lokaler på vårt svenska huvudkontor i The Point, Malmö.

VILKA ÄR HILTI?

Hilti är platsen där innovation förbättrar produktivitet, säkerhet och hållbarhet inom den globala byggbranschen. Där starka kundrelationer skapar lösningar som bygger en bättre framtid. Där det finns stolthet och en känsla av tillhörighet över 120 länder som sträcker sig hela vägen in i våra liv och hem. Där människor utforskar möjligheter, utnyttjar sina potential, tar ansvar för sin personliga utveckling och skapar långvariga karriärer.

VAD INNEBÄR ROLLEN?

Du kommer arbeta aktivt med att säkra vårt anställningsbehov samt arbeta proaktivt för att bygga vår talangpipeline. För att lyckas kommer du bland annat att:

 • Operativt driva rekryteringsprocessen framåt genom sourcing och screening
 • I huvudsak vara ansvarig för kandidatdialogen i våra rekryteringsprocesser
 • Arbeta med verktyg så som LinkedIn och Beamery
 • Jobba nära vår marknadsorganisation och nyttja alla våra kommunikationsplattformar för att nå ut till våra målgrupper digitalt
 • Vara delaktig i arbetet med vår employer branding-strategi genom universitetsaktiviteter och talangrekrytering för att nå ut till framtida medarbetare

Vi söker dig som har en passion för sourcing  och kan bidra till att vi tar nästa steg i vårt arbete med rekrytering. Vidare är du en fena på digital kommunikation och ser möjligheter och lösningar istället för problem. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo i ett högpresterande team. Du sätter laget före jaget, tycker om att bidra och vill hela tiden höja ambitionsnivån.

Hilti Svenska AB har under de senaste åren varit på listan för Sveriges bästa arbetsplatser i 4potentials undersökning över Sveriges mest talangfulla arbetsplatser 

VAD ERBJUDER VI?

Hilti erbjuder ett spännande arbete där du har möjlighet att långsiktigt utvecklas i organisationen nationellt och internationellt. Vi kommer att ge dig allt du behöver för att lyckas i din roll såsom en gedigen och skräddarsydd introduktions- och utvecklingsplan med löpande utbildning, coachning och tydliga, mätbara mål. Vi har ett nära och inkluderande ledarskap och en organisation där vi hjälper varandra för att lyckas, oavsett vilken roll vi har.

VI ÖNSKAR ATT DU:

För att hjälpa oss att ta nästa steg inom området för rekrytering, är det nödvändigt att du:

 • Har 3-6 års framgångsrik erfarenhet inom headhunting/sourcing
 • Har en universitetsexamen inom HR, kommunikation, marketing eller annat likvärdigt område

Som person ser vi gärna att du:

 • Bidrar med nya perspektiv och stort driv, är proaktiv och finner motivation i utmaningar. Du är målinriktad, strukturerad med mycket god kommunikationsförmåga
 • Är van vid att arbeta självständigt men uppskattar också att bidra och utvecklas i ett vinnande team
 • Har förmåga att se detaljer i en krävande och snabbt föränderlig miljö samt ett intresse för digitala lösningar och arbetssätt
 • Talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska

 

VARFÖR SKA DU SÖKA?

Vi har en utmärkt blandning av människor och erfarenheter i våra team. Framgång på Hilti handlar om att ha roligt på jobbet genom teamwork, driv och förmåga, oavsett din bakgrund. Vi erbjuder ett brett flexibilitetskoncept med friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, pensionsgrundande bonus samt andra förmåner.

Det här är en tjänst som skiljer sig från mängden då vi är en värderingsstyrd organisation som under åren byggt en stark företagskultur som vi brukar beskriva som både omhändertagande och resultatorienterad. På Hilti upplever vi dagligen den kraft och glädje som kommer av att vi jobbar tillsammans mot gemensamma mål där varje medarbetare har möjlighet att bidra med sina individuella styrkor.


Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningarna hanteras löpande.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Lena Smith, HR Director, på lena.smith@hilti.com , eller Sara Henriksson, TABP, på sara.henriksson@hilti.com. Inga ansökningar tas emot via mejl. Som ett första steg i rekryteringsprocessen bjuds du in till en digital videointervju. Därefter följer intervjuer i två led.

 

ANSÖK IDAG!

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till Hilti!