Drömjobb som Controller till global koncern med huvudkontor i STOCKHOLM

Är du vår nya stjärna?

BÖRSNOTERADE GLOBALA BTS GROUP SÖKER EN SKARP OCH NYFIKEN KONCERNCONTROLLER

Vi erbjuder dig ett spännande jobb i ett engagerat team i ett dynamiskt börsnoterat internationellt företag med en färgstark och trevlig företagskultur som bidragit till vår framgång. BTS är inne i en intressant fas, präglad av innovation och digitalisering, tillväxten är stabil och möjligheterna till utveckling stora. Din arbetsplats är i trevliga lokaler på vårt huvudkontor nära Östermalmstorg i centrala Stockholm, tillsammans med ett 30-tal kollegor.

 

Vad kommer du att göra på BTS?

Du kommer att ingå i koncernens centrala ekonomifunktion i Stockholm, ett team om 5 personer. Du kommer även att bli en del av BTS sammansvetsade ekonomifunktion där du får trevliga och kunniga kollegor i 25 länder. Du kommer att rapportera till BTS Chief Accounting Officer som är en tydlig, lyhörd och positiv chef som strävar efter att skapa ett team präglat av god energi, effektivitet och trygghet. Tillsammans utvecklar vi BTS ekonomifunktion och skapar riktigt effektiva processer som stöttar organisationen, både gällande kortsiktiga behov och långsiktiga strategiska initiativ.

Som i alla ekonomijobb finns många återkommande ansvarsområden och hos oss på BTS finns även en stor potential att lära sig nytt och utvecklas internt efter vad man brinner för. Dina huvudsakliga ansvars- och arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

  • Koncernredovisning och konsolidering, inklusive månadsbokslut och kvartalsrapporter samt årsredovisning för koncernen
  • Analys, uppföljning och rapportering
  • Interna och externa kontakter med bl a dotterbolag, revisorer och myndigheter
  • Effektivisering av rutiner och processer
  • Att samarbeta med både CFO och CAO liksom Sverigeenhetens ekonomifunktion

 

Din profil

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med erfarenhet av redovisning, och gärna specifikt koncernredovisning. Du kan ha många olika erfarenheter och ha arbetat inom en mängd olika företag såsom exempelvis noterade bolag, eller internationella verksamheter eller kanske en revisionsbyrå? I slutändan bryr vi oss mer om mindset, personlighet och nyfikenhet att lära nytt i denna rekrytering, men erfarenhet är såklart något positivt.

Du har goda kunskaper i Excel och engelska, då du har en tät dialog med dina internationella kollegor i teamet.

Vi utökar nu teamet med en medarbetare och har möjlighet att delvis skräddarsy rollen efter personen som anställs, därför har vi valt att inte sätta några begränsningar i antal års erfarenhet.  Är du en relativt nyutexaminerad driven civilekonom som vill bli en del av ett engagerat ekonomigäng som du kan utvecklas tillsammans med, kan det här vara drömrollen för dig. Är du istället en mer senior civilekonom med bredare erfarenhet och kompetens inom koncernredovisning, kan det här vara din chans att blir en del av ett intressant företag i en spännande tillväxtfas där du både har möjlighet att påverka och lära nytt.

Som person är du är prestigelös, flexibel och lösningsfokuserad. Du är självgående och har ett starkt eget engagemang och driv. Du är analytisk och ser helheten, men är samtidigt strukturerad och noggrann med detaljer. Utöver detta tror vi att du har en positiv och hjälpsam inställning, samt gillar att arbeta i ett högt tempo.

 

Ansök idag!

Ansök via länken nedan eller via ansökningsknappen bredvid. BTS och 4potentials har ett bra samarbete så ange gärna att du såg rollen via 4potentials eller ange att du är medlem i 4potentials i din LinkedIn profil. BTS önskar att du söker omgående – så vänta inte. BTS är ett fantastiskt företag och du har trevliga kollegor och får arbeta i ett framgångsrikt bolag med kontor på centrala Östermalm, Stockholm.  Vi bjuder på kaffe när du kommer på intervju! Varmt välkommen!

https://bts.hrmdirect.com/employment/job-opening.php?req=1833066&&cust_sort1=145135&cust_sort2=-1&#job

 


BTS är ett tjänsteföretag med drygt 1 000 medarbetare vid 36 kontor i sex världsdelar
, grundat och med huvudsäte i Stockholm

Vi hjälper företag i genomförandet av förändringsarbeten och arbetar med ledare på alla nivåer för att hjälpa dem att fatta bättre beslut, gå från beslut till handling och leverera önskade resultat. Våra tjänster möter en rad olika kundbehov: strategigenomförande, ledarskapsutveckling, assessment för urval och utveckling, affärsmannaskap, utveckling av säljorganisationer, coaching; samt digitala tjänster, verktyg och plattformar.

Under 35 års tid har vi skapat engagerande och effektfulla program som har haft stort inflytande både personligen och karriärmässigt för våra deltagare. Vi inspirerar till nya sätt att tänka och hjälper medarbetare och ledare att stärka de kritiska förmågor som behövs för att skapa bättre affärsresultat.

I allt vi gör fokuserar vi på individerna – it’s strategy made personal.

BTS är stolt partner till över 1 200 företag och organisationer, inklusive fler än 40 av världens 100 största multinationella företag. Bland våra största kunder återfinns exempelvis Salesforce, SAP, Abbott, Tetra Pak, EY, Tencent, Vale och BHP.

BTS Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm och handlas under symbolen BTS B.

För mer information, besök oss på www.bts.com

 

 

 

 

 

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till BTS!