Drömjobb på Gotland – Team Leader, Produktion – Visby mejeri

Gillar du ledarskap och att jobba nära dina medarbetare? Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och har en god planerings- och problemlösningsförmåga?  Nu söker vi en Team Leader till vår produktionsavdelning på vårt mejeri i Visby som vill bidra med ett högt kvalitetstänk och engagemang.

Vi söker ledare som vill vara med på resan när vi skapar framtidens mejeri. Har du ambitionen och viljan att driva denna utveckling tillsammans med oss så kan vi erbjuda dig en givande ledarskapsutmaning med fokus på personal, arbetsglädje, utveckling och processer.

På Visby Mejeri producerar vi mjölkpulver till livsmedelsindustrin i olika delar av världen samt konsumtionsmjölk till den gotländska marknaden. Våra kunder har höga krav på kvalitet och livsmedelssäkerhet.

 

Hur du kommer att påverka

I rollen som Team Leader får du ett spännande jobb och en nyckelroll till att leda arbetet i produktion och i ditt team. Vi söker dig som vill vara med på resan när vi skapar framtidens mejeri. Har du ambitionen och viljan att fortsätta driva denna utveckling kan vi erbjuda dig en givande ledarskapsutmaning med fokus på personal, utveckling och processer. I ditt ansvarsområde ingår:

 

 • Leda ett team om cirka 20 personer som arbetar 3-skift inom torrmjölksproduktionen
 • Ansvara för att inspirera, motivera och utveckla medarbetarna och ha löpande medarbetarsamtal inom den egna gruppen (samt lönesamtal)
 • Leda och strukturera möten med ditt team med avseende på ansvarsfördelning och uppföljning
 • Ansvarar för att ditt team har rätt kompetens och tränas för att nå avdelningens mål
 • Arbetsmiljöansvar (fysisk och psykosocial) för sitt team och det område de är verksamma inom
 • Delaktig i att kontinuerligt förbättra produktionens resultat på måltal inom säkerhet, kvalitet, livsmedelsäkerhet, produktivitet och kostnad
 • Vara med och driva Lean-arbetet inom produktionsavdelningen
 • Ansvarig för att utföra relevanta processkonfirmeringar och kontroller för att hitta avvikelse och identifiera förbättringar
 • Du kommer även ha produktionsberedskap ungefär var femte vecka

 

Vad kommer att göra dig framgångsrik

Vi söker dig som har erfarenhet inom liknande industri/produktionsmiljö. Det är även meriterande om du i grunden är utbildad mejeritekniker. För att lyckas i rollen tror vi även att du har:

 

 • Ett utmaningssökande och starkt intresse för ledarskap och människor
 • Erfarenhet av förbättringsarbete
 • Förmågan att kunna engagera andra
 • Goda IT-kunskaper inom Office
 • SAP eller liknande affärssystem är meriterande
 • Några års erfarenhet av personalansvar i större arbetsgrupp och att du har ett stort engagemang för att leda och motivera andra
 • Goda kunskaper i engelska och svenska, i både tal och skrift

 

För att trivas hos oss på Visby Mejeri och i rollen som Team Leader är du en lagspelare som månar om din personal samtidigt som du är tydlig och besitter ett positivt tankesätt.  Du är duktig på att engagera och motivera ditt team och skapa en stark laganda. Du är van vid att fatta beslut, driva effektivitet och följa upp resultat. Du är öppen och rak i din kommunikation och har samtidigt förmågan att situationsanpassa ditt ledarskap för att nå fram. Som person trivs du allra bäst i en snabb och omväxlande miljö, där du ständigt utmanas och utvecklas som ledare.

 

Vad erbjuder vi?

Arla är ett globalt bondeägt företag som är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi är måna om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Arla Foods har kollektivavtal. På Arla ser vi alltid till att erbjuda bra och konkurrenskraftiga arbetsförhållanden.

 

Vill du bli en del av oss?

Är du den vi söker? Ansök redan idag! Urval och intervjuar sker löpande och vi kommer att stänga rekryteringen när vi har hittat rätt kandidat.  Har du några frågor om tjänsten, vänligen kontakta Senior Site Manager, Martin Berg  på telefon 076-8664442.

 

HÄR ANSÖKER DU: https://career2.successfactors.eu/careers?company=Arla

 

 

Take a look inside Arla

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till Arla!