Driftchef

Foodmark är en livsmedelsproducent som satsar stort på verksamheten i Sverige och på Gotland. Vi befinner oss mitt i en expansiv utvecklingsfas och söker en Driftchef som vill vara med på vår resa, förstärka vår fabriksledning och fortsätta utveckla verksamheten!

Arbetsuppgifter
Som driftchef är du strategiskt och operativt ansvarig för driften och produktionen inom avdelningen för sallad och halvfabrikat som idag består av 31 tillsvidareanställda medarbetare, men ökar under högsäsong till över 50 medarbetare. Detta innebär att du leder produktionsledarna och ansvarar för att processerna i produktion håller en god arbetsmiljö, hög kvalité och är effektiva. Du kommer att ha en viktig roll i den fortsatta utvecklingen av arbetsprocesser, struktur och kultur. Till din hjälp har du två fantastiska produktionsledare med personalansvar samt teamledare. En stor del av ditt arbete är att se framåt, tänka strategiskt och vara visionär. Hur skulle vi kunna göra?

Genom ett transparent ledarskap coachar du dina medarbetare för att skapa arbetsglädje, engagemang och teamkänsla. Du är en modig och handlingskraftig ledare med tålamod när det gäller att genomföra förändringar. Att arbeta metodiskt och strukturerat är en självklarhet för dig. Du rapporterar till Gotlands fabrikschef och ingår i den lokala fabriksledningen. Du har även ett nära samarbete med övriga avdelningar inom Foodmark. Bolaget har korta beslutsvägar och du kommer till ett bolag i förändring.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet från att leda medarbetare och/eller projekt. Vi ser att du är analytisk med en relevant högskoleutbildning. Det viktigaste för oss är din ambition och potential att leda. Som person är du lösningsorienterad, lyhörd och kan anpassa din kommunikation utifrån olika personligheter.

Vidare tror vi att du är driven och analytisk med ett fokus på ständiga förbättringar. Du är resultatinriktad och brinner för utveckling. Det svenska och engelska språket samt en god datorvana är en förutsättning för tjänsten.
Anställningen är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

ANSÖKAN
Fredrik på 4potentials ser fram emot just Din ansökan i form av att du fyller i uppgifterna i 4potentials databas (där du kan inkludera ett CV. Vi önskar inget personligt brev i steg 1)

Via ansökningsrutorna som du klickar på kan du ange ”DRIFTCHEF FOODMARK”.

Mer om Foodmark
Foodmark är ett företag med ett starkt utvecklingsfokus med målet att bli det mest framgångsrika livsmedelsföretaget i Sverige. Vi har högt i tak med en entreprenörsanda och hos oss finns det stora möjligheter för individuell påverkan med genomslag. Du kommer vara en del av en arbetsplats med god arbetsmiljö, trevliga kollegor och bra förmåner. Lön och förmåner enligt överenskommelse.

Foodmark AB är en av Sveriges ledande livsmedelsproducenter med huvudkontor i Sundbyberg och egen tillverkning i Sverige.

Foodmark ingår i livsmedelskoncernen Agra AS som är ett expansivt norskt familjeföretag. Agra har funnits i över 130 år och har verksamheter i Norge, Danmark och Sverige. Koncernen omsätter närmare 4 miljarder SEK, varav Foodmark står för ca 750 miljoner. Foodmark har 220 anställda och inom vår kultur strävar vi ständigt efter att kunna erbjuda vår personal möjligheter att utveckla sina färdigheter och göra framsteg inom företaget. Vår ambition är att inspirera till enkla och goda matupplevelser och detta gör vi med hjälp av våra varumärken Rydbergs, Lohmanders, Fjällbrynt, Delikatessfabriken, Jensen’s Køkken , K-Salat och Mills.

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.