Director, Investment Management – BillerudKorsnäs

Vill du gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Just nu letar vi efter en Director, Investment Management!

Som chef för Investment Management är dina arbetsuppgifter att leda, samordna och utveckla vår investeringshantering i koncernen. I rollen ingår även att samordna frågeställningar tillsammans med bruken ang. investeringar. Ekonomisk uppföljning och sammanställning av Capex samt säkerställa, strukturera och analysera övergripande investeringsunderlag inför *Capex meeting/styrelsemöten

Du kommer att ha en viktig roll i flera olika forum och grupper, både internt, mot leverantörer och ev. mot kunder. Du kommer även at leda eller deltaga i utredningar och projekt kopplade till bl.a. Asset-strategin, Product innovation, mm.

Valfri placering på någon av BillerudKorsnäs kontor i Frövi, Skärblacka, Gruvön, Karlsborg, Gävle eller Solna

Rollen rapporterar till Senior Director Technology & ESQ.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör, alternativt erfarenhet av liknande befattning. Minst 5 års erfarenhet från att vara chef. Sakkunskap från våra processavsnitt samt i investeringshantering är meriterande.

Personliga egenskaper

Du är en person som har lätt för att nå fram med din kommunikation till andra människor, kan se uppgifter från ett helhetsperspektiv, har en hög integritet och är strukturerad. Du kommer att trivas hos oss om du delar vår värdegrund, att ta ansvar, samarbeta, tänka nytt och skapa värde. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper, värderingar och förmåga att nå resultat. Du ska tycka det är viktigt att arbeta med ett hållbart ledarskap.

Kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta

Linda Wit, Senior Director Technology & ESQ. Tfn 0555-41849

Ansökningsinformation

Välkommen med din ansökan!

___
*Vad är Capex? CAPEX (Capital Expenses eller Expenditures) är utgifter för nyutveckling eller nya investeringar till exempel inköp av nya maskiner, eller framtagandet av en ny tjänst. Översätts med ”investering i anläggningstillgångar” eller ”anläggningskostnader”, men kan alltså även gälla kostnader för utveckling av tjänster.

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till BillerudKorsnäs!