Digital marknadsförare RCO Security

Har du erfarenhet av digital marknadsföring och en förmåga att se kopplingen mellan sälj- och marknadsföring? Tilltalas du av möjligheten att få vara med och bygga upp en satsning inom digital marknadsföring där du kommer få arbeta med online marknadsföring. RCO Security som ägs av Novax som är en del av koncernen Axel Johnson söker en digital stjärna!

Vi söker en digital marknadsförare, rollen är ny och en satsning i RCO Securitys fortsatta tillväxtresa. Du kommer tillsammans med dina kollegor på marknadsavdelningen arbeta med digital marknadsföring och kommunikation med syfte att skapa tillväxt och lönsamhet för RCO-gruppen. Tjänsten tillhör enheten Sälj & Marknad och rapporterar till bolagets Marknadschef.

Som digital marknadsförare hos oss kommer du tillsammans med sälj- och marknadsteamet fortsätta att utveckla den digitala närvaron i Norden och genomföra kommunikationsstrategin i digitala kanaler. Du ansvarar för att säkerställa kundresan i våra digitala plattformar och är delaktig i att ta fram den övergripande digitala kommunikationsstrategin – samt att genomföra den operativt.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

 • Planera, producera, publicera, analysera och följa upp innehåll på våra webbplatser och övriga digitala plattformar
 • Agera kravställare/beställare till våra digitala partners
 • Använda data för att anpassa och optimera innehåll som framgångsrikt samlar in leads och bygger vårt varumärke
 • Driva och delta i projekt kopplade till det digitala området
 • Planera, genomföra och följa upp digitala kampanjer och aktiviteter baserade på marknadsplanen
 • Bidra till utvecklingen av våra webbplatser och övriga digitala kanaler
 • Ansvar för SEO och SEM
 • Ansvara för att optimera vår webbshop


Vi söker dig

Vi söker dig som har ett par års arbetserfarenhet av liknande tjänst samt en relevant utbildningskompetens i grunden. Dessutom har du en god vana av något eller några CMS-verktyg samt att agera beställare gentemot byråer och andra partners. Tjänsten kräver mycket goda svenska kunskaper i såväl tal som skrift och det är meriterande med kunskaper i norska eller finska.

Meriterande:

 • Erfarenhet av att projektleda eller samordna webbprojekt
 • Arbetserfarenhet inom B2B på ett teknikföretag
 • Du har ett intresse för datadrivet arbete och erfarenhet av Google Analytics och Google Adwords
 • Arbetat med webbhandel inom B2B
 • Om du har ett tekniskt intresse


Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågeställningar som dessutom har en känsla för färg och form. Som person är du även driven och engagerad med bred digital förståelse och som tilltalas av att prova nya saker. Du är trivs i en miljö där du både arbetar självständigt och i team.

Du är en mogen och klok person som är ödmjuk inför att det här är en ny roll där du behöver kunna arbeta självständigt. 


Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig möjligheten att delta på vår tillväxtresa. I tjänsten som digital marknadsförare har du även en stor möjlighet att påverka din roll och ges utrymme för att ta egna initiativ. För oss är det viktigt att medarbetarna trivs och vi arbetar aktivt med på kontinuerlig arbetsplatsutveckling.


Ansökan

Till marknadschef: agnes.schulzenheim@rco.se med CV

Skriv gärna att du läste annonsen på 4potentials hemsida då vi har ett gott samarbete. I den här rekryteringsprocessen kommer marknadschef och 4potentials ta del av din ansökan i urvalsarbetet. 

________

 

 

RCO Security

Med sina smarta och säkra lösningar skapar RCO Security en trygg och smidig vardag. I nära samarbete med sina kunder, partners och användare utvecklar de framtidens larm- och passersystem för den moderna, tillgängliga och digitala fastigheten. Bolaget grundades 1976 och har etablerat sig som en ledande leverantör på den nordiska marknaden. Idag är RCO på en spännande tillväxtresa och finns representerat i Sverige, Norge och Finland. RCO Security omsatte 2019 ca 268 mkr och har under de senaste åren uppvisat kraftig tillväxt. RCO Security ägs till 100 procent av Novax, som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB.

RCO Security har nyligen förvärvat DinBox, Sveriges största leverantör av digitala och analoga fastighetsboxar. Läs mer om oss via: www.rco.se

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till RCOs marknadschef, Agnes