Destination Gotland utökar marknadsteamet och söker en digital marketing manager som brinner för digital marknadsföring och som älskar att driva utveckling! Idag är vi sex medarbetare i ett tight team med många års erfarenhet inom besöksnäringen som nu ska bli sju.

OM DIN UTMANING
Som digital marketing manager arbetar du självgående med att planera, analysera och optimera våra digitala marknadsföringsinsatser i företagets digitala kanaler. Ditt fokusområde kommer även att innefatta planering av digitala kampanjer och medieköp tillsammans med externa mediebyråer. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Placeringsort är Visby på Destination Gotlands huvudkontor. En spännande tjänst för dig som gillar att befinna dig i framåtrörelse och som triggas av utmaningen att arbeta med och utveckla våra digitala samarbeten. Destination Gotlands marknadsavdelning jobbar för att lyfta fram Gotlands alla reseanledningar – året runt!

DU KOMMER ÄVEN ATT ARBETA MED:

  • Analysera och optimera digitala medieköp inklusive programmatiska köp, display, video, sociala medier, köpt sök (SEM) samt andra typer av digitala medieköp.
  • Kravställa förbättringsåtgärder mot externa mediebyråer baserat på datadrivna insikter.
  • Arbeta med och utveckla vår kundsegmentering samt utveckla vårt erbjudande och kommunikation till våra olika segment. I arbetet ingår också att optimera vårt organiska sök (SEO).

VI SÖKER EFTER EN TALANG SOM:

  • Brinner för digital marknadsföring och har en god förståelse över det digitala landskapet.
  • Är analytisk, driven och gillar att använda data för att förbättra resultat.
  • Gillar att hänga med i utvecklingen och fånga upp de viktigaste trenderna
  • Har relevant utbildning inom exempelvis digital marknadsföring, marknadsföring, ekonomi, statistik eller motsvarande.
  • Har ca 2-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

VI SER FRAM EMOT ATT TRÄFFA DIG – ANSÖK IDAG!
Du ansöker via denna länken: DIGITAL MARKETING MANAGER

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Försäljnings- och marknadschef Adam Jacobsson, adam.jacobsson@destinationgotland.se eller 070-44 79 000.

Vi är en av få arbetsplatser som verkligen kan säga – Välkommen ombord!