Destination Gotland söker Operations Manager!

Destination Gotland bedriver färjetrafiken mellan Visby, Nynäshamn och Oskarshamn där flottan består av fyra fartyg under högsäsong. Nära 1,8 miljoner resenärer väljer att resa med Destination Gotland vilket ställer höga krav när det gäller den tjänst och service som levereras inom verksamheten. Därför är deras prioritering att göra resan till en uppskattad del av helhetsupplevelsen för alla resenärer!
nn

Om Rollen
nn
Nu söker Destination Gotland efter dig som vill axla rollen som deras nya Operations Manager. I din roll kommer du vara driftsansvarig för den operativa verksamheten på Ombordservice för att nå verksamhetsmålen på samtliga fartyg. Du leder, organiserar och utvecklar verksamheten ombord på fartygen och är en del av Ombordservice strategiska ledningsgrupp. Du har ett helhetsperspektiv på utvecklingen och ansvarar för genomförande och resultat tillsammans med dina direktrapporterande avdelningschefer ombord.
nn

Dina arbetsuppgifter
nn
Som Operations Manager är du stationerad på kontoret i Visby och arbetar både i land och ombord på fartygen några dagar i veckan. Tjänsten är på heltid med varierande arbetstider beroende på hur du infinner dig på fartygen, vilket styrs av turlistan där kvällar och helger förekommer. Bor du på annan ort idag och behöver flytta till Visby finns eventuellt hjälp med boende i en inledande fas beroende på säsong.

I dina arbetsområden ingår ansvar för planering, organisera, leda och följa upp arbetet på Ombordservice gästupplevelse, försäljning, medarbetare samt lönsamhet för att uppnå målsättningar på samtliga fartyg. I dina arbetsområden inkluderas även ekonomisk uppföljning, fakturahantering samt schemaläggning och bemanningsplanering.

Förutom planering och uppföljning av verksamheten ingår även bl.a. personalhantering, inköpsbeslut och budgetansvar samt att säkerställa att rutiner och policys i verksamheten finns och efterföljs.
nn

Om dig
nn
Vi söker dig som sätter gästen i fokus och som vill vara med att utveckla verksamheten och upprätthåller en hög standard, för dig själv och andra. Vi ser att du som person är målfokuserad och förändringsorienterad som fattar beslut och agerar för att lösa problem både proaktivt och direkt.

Vi ser att du har en god kommunikativ förmåga som kommunicerar förväntningar och följer upp beteenden och rutiner. Du har passion för gästupplevelse, service och utveckling av medarbetare.

Vidare ser vi att du är trygg i din ledarroll, kommunicerar rakt och öppet samt coachar och inspirerar dina medarbetare med tydlighet och värme. Du är en van projektledare med långsiktighet och kvalitetsmedvetenhet i det du gör samt är socialt kompetent och van vid att jobba med externa och interna nätverk.
nn
Vidare ser vi även att du har:

  • Eftergymnasial utbildning inom handels- eller tjänstesektor eller annan utbildning vi anser likvärdig.
  • Erfarenhet av ledning av chefer och projektledning i kommersiell verksamhet samt av att utveckla nya eller befintliga koncept inom service- eller upplevelsebranschen.
  • Van ledare, gärna flera års erfarenhet av dokumenterad chefstjänst.
  • Goda datorkunskaper med erfarenhet att arbeta i Microsoft Office miljö.
  • Talar svenska och engelska flytande. Tyska är meriterande.
    nn

Destination Gotland arbetar för jämställdhet i hela företaget och i alla befattningar. För denna befattning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Därav i denna rekryteringsprocess ingår personlighetstest där kandidaten delges sitt resultat.

 nn
Har vi fångat ditt intresse? Ansök via de runda bollarna till höger om annonsen!

Du ansöker via vårt rekryteringssystem och anger ”Destination Gotland söker Operations Manager” när du ansöker. Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför skicka in din ansökan redan idag.

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Karlbom.
Telefon: 070-768 45 88
Mail: lisa.karlbom @4potentials.com

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.