Vill du vara med och kora årets affärsmodell? Ansök till studentjuryn idag

För 11:e året i rad delar Cordial ut Business Model Awards – priset för företag som vågar tänka utanför boxen med innovativa affärsmodeller.

Vill du vara med och kora årets affärsmodell? Ansök till studentjuryn idag

Prisutdelningen sker i början av 2022 under Business Model Summit, årets viktigaste event inom modern affärsutveckling. Du har nu chansen att bli en del av studentjuryn vars uppgift är att utvärdera årets nominerade företag och hitta en värdig vinnare.

Utveckla din kunskap och påverka framtiden

Som jurymedlem i Business Model Awards får du en unik möjlighet att fördjupa dig i affärsmodellen som verktyg för att beskriva och analysera bolag. Du tränar dina färdigheter och utför analyser på bolag som utmanar dagens affärsmodeller och marknader. Du får också chansen att nätverka med oss på Cordial och andra studenter från hela Sverige.

Vem sitter med i juryn?

Studentjuryn består av ca 12 studenter fördelat på 3-4 grupper som analyserar och utvärderar de nominerade företagen. Masterjuryn som slutligen korar vinnarna består av representanter från både studentjuryn, Affärsvärlden och Cordial.

Vi söker i första hand dig som är masterstudent med ett intresse för innovation och att analysera nya spännande affärsmodeller.

Allt det här får du:

▶ Webbaserad utbildning i affärsmodellanalys

▶ 2 separata heldagar på Cordials kontor i centrala Stockholm (inklusive frukost och lunch båda dagarna) alt. digitalt utifrån rådande situation

▶ Fördjupad kunskap om några av Sveriges mest spännande företag

▶ Inträde till Business Model Summit

▶ Möjlighet att nätverka och skapa nya värdefulla kontakter med medarbetare på Cordial och andra studenter från hela Sverige

▶ En aktiv och givande insats som jurymedlem är en mycket stark merit vid framtida rekryteringar hos oss på Cordial

Ingen kostnadsersättning utgår (exempelvis för resor/logi).

Kontakt och sista ansökningsdag 

För mer information är du välkommen att kontakta Elenna Josefsson eller Marcus Kullman på Cordial. Juryn tillsätts löpande och sista anmälningsdag är 16 augusti.


Processen för juryarbetet 2021

Webbaserad utbildning (ca 10h)

Augusti/september

För att säkerställa förkunskaper för kommande heldagsutbildning tar alla jurymedlemmar del av ett webbaserat utbildningsprogram i Cordials ramverk för affärsanalys. Tillgång till programmet skickas separat i samband med slutgiltigt fastställande av studentjury.

Utbildning hos Cordial

Oktober

En heldagsworkshop och utbildning genomförs i ramverket för affärsmodellanalys på Cordials kontor på Sveavägen 17 i Stockholm alt. digitalt.

Inledande analys (2-3 dagars arbetsinsats)

Oktober/november

Analysera nominerade bolags affärsmodeller i mindre jurygrupper. Detta arbete styrs av jurygrupperna själva.

Gallringsaktivitet hos Cordial

November

Gallring av bidragen som går vidare till nästa steg i urvalsprocessen. Dagen hålls på Cordials kontor på Sveavägen 17 i Stockholm alt. digitalt.

Djupanalys (2-3 arbetsdagar)

En djupare analys av kvarvarande kandidater fortsätter i jurygrupperna.

Masterjuryträff (halvdag)

December

Cirka 4 representanter från studentjuryn samt representanter från Cordial och Affärsvärlden sammanträder och utser vinnarna. Träffen hålls på Cordials kontor på Sveavägen 17 i Stockholm alt. digitalt.

För mer information om Cordial, besök cordial.se.

Ta chansen att bli en av studenterna i Sverige som kommer kora Årets Affärsmodell  2021

 

Ansökan: Ansök via denna länk!

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till Cordial!