Content Manager till BWH Hotel Group

Är du en driven person som brinner för sociala medier, webb och content? Gillar du också att jobba kreativt i en bred, operativ roll och vill vara med och utveckla arbetet kring att skapa synlighet och försäljning för BWH Hotel Groups hotell? Då är den här rollen för dig!

Vi letar nu efter en stjärna till rollen som Content Manager på Marknadsavdelningen och till den nya avdelningen Creative Marketing Center. Hos BWH Hotel Group så blir du en del av en inkluderande arbetsplats med varmt arbetsklimat och högt i tak där du ges möjligheten att vara med och påverka den spännande utvecklingen av BWH Hotel Group i Skandinavien.

Tjänsten är placerad i Sundbyberg och under vissa perioder krävs visst resande i Skandinavien.

Ansvar och arbetsuppgifter

 • Sätta ihop en kampanjplan på både kort och långsikt för utvalda hotell
 • Skapa inlägg på sociala medier för prioriterade hotell
 • Köpa sponsrade inlägg på sociala medier
 • Uppdatera hotellens lokala hemsidor med erbjudanden och aktuell information om hotellen. Översyn av SEO & Metatags samt komma med förbättringsförslag på hemsidans innehåll
 • Kvalitetssäkra innehållet (bilder/hotelltexter) på OTAernas sidor
 • Använda centrala kampanjer som riktar sig till privatgäster men även gällande kommunikation för Möten & Konferens
 • Kommersiella möten med utvalda hotell där erbjudande, kommunikation och bokningsläge utvärderas samt en plan bestäms med lämpliga actions.

Dina superkrafter

 • Du har ca 2-5 års arbetserfarenhet av att jobb med marknadsföring och content.
 • Som person är du en lagspelare men ändå van att arbeta självständigt. Du är proaktiv, tävlingsinriktad och inte rädd för att kavla upp ärmarna och börja arbeta.
 • Du är bra på att uttrycka dig både i tal och skrift
 • Stark känsla för formgivning
 • Erfarenhet av att ha jobbat olika CMSer (webbpubliceringsssystem)
 • Har ett kommersiellt fokus

Om Best Western Hotels & Resorts – lokala pärlor överallt i Skandinavien

Poppigt, punkigt, lantligt eller modernt – vi är hotellkedjan som är lika olika överallt. Det genomsyrar hela vår organisation, där vi välkomnar mångfald och olikheter. Vi är inte rädda för att sticka ut, vi uppmuntrar det.

Genom kunskap och engagemang säkerställer vi en upplevelse av hög kvalitet. Vi är professionella, med en färgstark och personlig ton. Vi tror mer på laget än jaget, därför lägger vi stor vikt i att vi jobbar tillsammans mot att utmana hotellbranschen. Hos oss är du med och bygger en unik hotellkedja, där vi erbjuder mer personliga upplevelser för alla våra gäster i Skandinavien.

BWH Hotel Group är en global hotellkedja bestående av två hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts och WorldHotels. Tillsammans erbjuder vi över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 160 hotell på fler än 100 destinationer. För att ännu bättre kunna tillgodose behoven hos våra medlemshotell och möta framtiden så expanderar vi nu i Stockholm.

Vill du vara en del av denna spännande resa?

Skicka ditt CV och personliga brev till sara.hallsund@bwhhotelgroup.se.
Kandidater kommer att kallas till intervjuer löpande och vi ber dig därför inkomma med din ansökan redan idag.

Kontakta gärna Sara Hallsund, Marknadschef BWH Hotel Group, vid eventuella frågor; sara.hallsund@bwhhotelgroup.se.

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till uppdragsgivaren!