CLIENT RELATIONS MANAGER – STOCKHOLM

Vår helhetsbyrå ”Kusinerna” har ett skickligt och kreativt team som bland annat jobbar fram kommunikationskoncept och producerar reklam till alla typer av media. Våra kunder uppskattar oss särskilt för att vi är enkla att jobba med samt för att vi gärna involverar våra kunder i jobbet, inte minst för att ta del av kunskap om den specifika kunden och marknaden. Vi prioriterar relationen med våra kunder väldigt högt. Det är därför vi heter Kusinerna Kommunikation

Vi, Kusinerna Kommunikation, jobbar med kunder över hela Sverige. Bland våra längre relationer hittar ni exempelvis Destination Gotland, Mercedes, Gotlands Energi, Region Gotland, Nordic Sport & Event, Gotland Whisky och även 4potentials. Vi arbetar med andra ord både med offentlig sektor, kommersiella bolag, olika branscher, både små och medelstora företag samt koncerner.

Kusinerna är nu i en expansiv fas och vi söker därmed förstärkning, denna gång till Stockholmsområdet. Där kommer du att leda vår verksamhet och se till att vi växer med våra befintliga kunder liksom nya i Stor-Stockholmsområdet. Kanske är det så att du har kontakter i övriga Sverige och då finns det inget som hindrar att vi växer i en annan specifik region.

Kusinerna Kommunikation är ett lönsamt och växande företag med sitt huvudkontor på Gotland, Visby. Under din första tid kommer du inskolas i Visby och ta del av bolagets historia samt träffa våra kunder på plats. Då du säkerligen kan eller är nyfiken på reklam- och kommunikationsbyråer är vår förväntan att du därefter är självgående och etablerar Kusinerna i Stockholm.

För att lyckas med din stora utmaning tror vi att du har erfarenhet av:

 • Försäljning och gärna tjänsteförsäljning
 • Kunddialoger med marknadschefer och andra beslutsfattare inom kommunikation
 • Entreprenöriella verksamheter

Det viktigaste är dina personliga egenskaper:

 • Du bör vara extremt självgående
 • Fokuserad
 • Du inger förtroende
 • Affärsmässig
 • Säljorienterad. Du gillar att skapa affärer och komma till avslut.

De första åren kommer du primärt arbeta med att:

 • Boka möten
 • Genomföra kundmöten och bygga relationer
 • Skriva offerter och skapa goda lösningar för kunder inom reklam och kommunikation.
 • Skapa lösningar så att du har resurser, utbildning och förutsättningar att arbeta med försäljning.

Därefter gäller det att utveckla relationer med kunder, genomföra kundevent, utveckla en organisation som kan leverera till våra kunder i Stockholm (i början har du flera duktiga medarbetare i Visby som kan leverera) samt att du på sikt är med och utvecklar bolaget. Med andra ord har du på Kusinerna chansen att utveckla både en organisation och dig själv som medarbetare. Att arbeta på Kusinerna innebär också en del resande till Gotland för att vara med på kick-offer, konferenser, månadsmöten och kundevents. Vi är mycket aktiva under Almedalsveckan och förhoppningsvis har du med dig kunder till Almedalen 2019!

Vi kommer att erbjuda en fast kompensation och en bonusmodell. Därutöver får du förutsättningar för att kunna arbeta med försäljning. Drömmer du om att få arbeta med sales och kanske har en koppling till Gotland och skulle vilja komma närmare den regionen. Ja, Kusinerna är en naturlig del av magiska Gotland och det tror vi att du kommer uppskatta. Våra 8 medarbetare och några underkonsulter hoppas snart få välkomna en ny kollega i Stockholm!

ANSÖKAN
Den skickar du till Vd, emil@kusinerna.se tillsammans med ditt CV

Läs mer om Kusinerna här: http://www.kusinerna.se/

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till uppdragsgivaren!