Chef kund & kommunikation – Gotlands Energi – en del av Vattenfall

Att jobba i energibranschen innebär att du får vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens energilandskap.

Geab, som är en del av Vattenfallkoncernen, ska ge förutsättningar för ett hållbart Gotland och vi är fast beslutna att göra det möjligt att leva ett fossilfritt liv. Klimatet är vår mest spännande utmaning inför framtiden. Tillsammans kan vi göra skillnad och vi behöver dig för att nå dit.

Vill du leda Geabs arbete med kund och kommunikation?

Nu öppnas möjligheten för dig som vill leda Geabs arbete med kund och kommunikation. Det är en nyetablerad avdelning och en ny chefsroll. Enheten innehåller funktioner inom kundbemötande och kommunikation där du har personalansvar för hela enheten. Ditt funktionsansvar fokuserar på de kundbemötande delarna medan kommunikationsansvarig har funktionsansvar för kommunikation. Du som chef rapporterar direkt till vd och ingår i Geabs koncernledningsgrupp.

Geab har en hög ambitionsnivå för att utveckla kundresan och nu ger vi dig möjlighet att som ledare möjliggöra det. Du använder dina goda ledaregenskaper för att driva förändringsledarskap kopplat till automatisering, digitalisering och ett processinriktat arbetssätt. Med din tydliga initiativförmåga inom förändring och utveckling kommer du ta Geabs kundbemötande till nästa nivå.

Du kommer att leda ett motiverat och kompetent team som känner kraften av förändringsresan som är påbörjad.

Dina arbetsuppgifter

  • Leda, inspirera och motivera en grupp på 11 medarbetare
  • Personal-, budget- och resultatansvar för avdelningen
  • Säkerställa en god arbetsmiljö med tydlig mål- och utvecklingsplan för medarbetarna
  • Arbeta med löpande kvalitets- och förbättringsarbete
  • Utveckla och dokumentera processer, rutiner och projekt
  • Driva förändringsarbete i kundbemötande med stort fokus på digitalisering och nya arbetssätt

Vi söker dig som har

  • – Profil som är tydligt motiverande, entusiasmerande och med stort fokus på förändringsledarskap
  • – Flera års erfarenhet av att leda medarbetare i rollen som chef, gruppledare eller projektledare
  • – Förmåga att omsätta en strategisk plan och verksamhetens uppdrag i konkreta handlingsplaner för enhet och individ
  • – Akademisk examen inom ledarskap, kommunikation eller annan relevant utbildning

Som ledare är du förtroendeingivande, trygg, kreativ och positiv. Du har en exceptionell förmåga att skapa resultat för verksamheten och medarbetarnas utveckling.

Din strategiska förmåga är viktig liksom förmågan att kunna prioritera och leverera resultat utifrån givna förutsättningar. Du ska kunna omsätta ditt ledarskap i konkreta aktiviteter som leder oss mot visionen att möjliggöra  fossilfrihet  som driver samhället framåt.  Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och vet hur du ska anpassa kommunikationen och formulera budskap för olika målgrupper, kanaler och syften. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där ditt ledarskap utgår från Geabs principer öppen, aktiv, positiv och med fokus på säkerhet/arbetsmiljö.

Goda möjligheter till utveckling

Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle, erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. På Geab arbetar olika yrkesgrupper och generationer sida vid sida. Vi utformar arbetsförhållanden och anställningsvillkor som underlättar för medarbetare att kombinera arbete, privatliv och föräldraskap. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.

Du kommer utgå från vårt fina kontor precis utanför Visby centrum.

 

Välkommen med din ansökan

Vi hade ansökningsstopp i början av januari – men är du mycket nyfiken på rollen kan du fortfarande ansöka.

I våra rekryteringsprocesser samarbetar vi med Human Resources Services inom Vattenfall. Geab kommer i denna rekrytering även samarbeta kring urval med 4potentials där du genom din ansökan godkänner att dina uppgifter hanteras av både Geab och 4potentials. I och med att 4potentials är involverade i processen får du gärna ange i ansökan/CV/LinkedIN om du är medlem i 4potentials. Söker du jobb generellt kan du alltid även ansöka till 4potentials seniora talangnätverk och ex ange Gotlands Energi, Geab, som favoritföretag. 4potentials och GEAB har ett mycket bra samarbete och vi kommer tillsammans skapa en professionell rekryteringsprocess där du och din potential är i fokus.

Här ansöker du: Oskar.Lindehejd@geab.vattenfall.se

Att arbeta inom Geab innebär att arbeta med samhällsviktig infrastruktur. Därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare: Anna Uppström, anna.uppstroem@vattenfall.com

Fackliga representanter för denna tjänst är Eva Jirhem, Ledarna, tfn 08-739 50 00. Jeanette Regin, Unionen, tfn 0498-28 50 22 och Patrik Malmquist, SEKO, tfn 0725 756 538

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till GEAB!