Chef ÅF, e-handel och säljsupport, Lantmännen, Malmö

Vill du vara en del av Lantmännen Lantbruks framgångsresa? Då nuvarande person går vidare internt inom Lantmännen, har du nu chansen att leda och utveckla vårt team som arbetar med våra återförsäljare, e-handel och säljsupport. Drivs du av att arbeta med försäljning, skapa relationer och optimera e-handelsprocesser? Ta chansen och bli en viktig del av ett engagerat team och ta ansvar från jord till bord.

 

Det här kommer du att göra

Som Chef ÅF, e-handel och säljsupport kommer du leda ett team med 14 medarbetare. Tillsammans med Key Account Managers i teamet ansvarar du för att fortsatt stärka vår närvaro inom återförsäljaraffären. Du utvecklar och breddar vår affär både på kort och lång sikt. Du arbetar för att skapa starka partnerskap med våra återförsäljare och lokalföreningar och säkerställer att våra samarbeten är både långsiktiga och framgångsrika.

Tillsammans med teamet kommer du också att vara ansvarig för att driva utvecklingen av vår e-handelsplattform. Vår e-handelsresa är i ett spännande skede med många möjligheter och du kommer ha en viktig roll i att utveckla och implementera nya funktioner för att öka tillgängligheten för lantbrukare och driva försäljning till e-handeln. Du kommer också vara delaktig i affärsgrupper med fokus på att utveckla e-handeln. Vidare har du ett nära samarbete med Regionchefer och Produktchefer och kommer vara en viktig röst i ledningsgruppen för sälj. Din expertis och ditt engagemang kommer vara avgörande när vi tar Lantmännen Lantbruk till nästa nivå inom återförsäljaraffären och e-handel.

Tjänsten är placerad i Malmö och rapporterar till Växtodlingschefen. Resor förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Med fördel en eftergymnasial utbildning inom den gröna näringen och/eller kunskaper genom längre erfarenhet inom området.
  • Ett genuint intresse för att arbeta nära lantbruket.
  • En stark förmåga att kommunicera på svenska och engelska
  • Med fördel erfarenhet av personalansvar
  • Erfarenhet från en kommersiell roll med fokus på försäljning

Du är:

  • En skicklig ledare som med situationsanpassat ledarskap motiverar och entusiasmerar kollegor och medarbetare och ger klara instruktioner och riktlinjer
  • Drivande i att utveckla affärerna framåt och gör det med stor uthållighet
  • Starkt resultatorienterad med en ihärdig strävan att uppnå mål och förväntningar.
  • En relationsskapande lagspelare som främjar samarbete och delar med dig av kunskap och information.
  • Van vid att effektivt organisera och prioritera ditt arbete

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vi erbjuder dig

En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan – från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 12/11. Urval sker löpande. I rekryteringsprocessen ingår både tester och intervjuer. Som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Acting Talent Acquistion Manager, Johanna Leijon på johanna.leijon@lantmannen.com. Vi ser fram emot din ansökan!

Om företaget

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 18 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 60 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.

 

Johanna Leijon | Kontaktperson

Ansök nu

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan