Category Manager – Valio (vikariat)

Alla medarbetare på Valio samt Linnea Lindblom, HR-chef på Valio, Robert Auselius, VD Valio Sverige gör nu en fantastisk resa med bolaget. Valio har en inspirerande varm vinnande företagskultur. Nu söker de en Category Manager, ett vikariat.

Du läser mer om rollen på Valios hemsida https://www.valio.se/om-valio/karriar/lediga-tjanster/

Då det är ett vikariat finns det ju alltid möjlighet att under den tid man anställs göra ett bra jobb och visa att man gärna vill få chansen till fler roller på Valio!

De söker dig som har erfarenhet av att såväl kategori- som varumärkesarbete inom FMCG och svensk dagligvaruhandel. Du har högskoleexamen eller motsvarande inom ekonomi/ marknadsföring. Du kommersiell förståelse, god analytisk förmåga och stor vana att arbeta självständigt med egen initiativförmåga och drivkraft. Du grundar dina argument på konsumentinsikt och data samt har en god mix av naturlig pondus och prestigelöshet i din framtoning.

Som kravställare/beställare till byrå är du trygg med allt från brief till budget och utförande samt uppföljning. Du har en bred förmåga att planera, utveckla samt att genomföra och följa upp dina initiativ. Tjänsten kräver att du är en avancerad användare av Nielsen Answers och Office-paketet. Självklart behärskar du svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Läs nu mer på Valios hemsida. I den här rekryteringen tar de även hjälp av ett annat fantastiskt rekryteringsföretag. HÄR ANSÖKER DU IDAG!

Lycka till och tveka inte att höra av dig till Valio. Genom att du finns med i 4potentials databas får du chansen att ta del av alla framtida möjligheter via Valio! Sök därför gärna till 4potentials och ange ”member of 4potentials” på din LinkedIn eller CV

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök idag!