Business Unit Manager, Rejlers

Nu letar vi efter dig som vill vara med på Rejlers fortsatta resa genom att leda vårt projektledarteam. Teamet består av 11 experter inom projektledning mot industrin som jobbar med en stor variation av uppdrag och leder projekt inom bland annat etablering, utveckling och driftsättning av produktionsanläggningar samt investeringsprojekt.

Läs gärna mer i detta intressanta avsnitt om en av våra spännande kunder X Shore som exempel på våra uppdrag. Teamet fungerar även som interna rådgivare mot våra övriga enheter och kollegor till följd av den stora expertis som finns i teamet inom projektledning i industriella projekt. Rejlers är idag ett företag och en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. I teknikens absoluta framkant skapar vi en hållbar framtid genom kunskap.

 

VI SÖKER EFTER EN BUSINESS UNIT MANAGER

I den här rollen kommer du att vidareutveckla ett redan väletablerat team, en väletablerad affär samt dig själv och ditt eget ledarskap. Trots att både teamet och affären är väletablerad finns det utrymme och potential för att ta det till nästa nivå, vi hoppas att du är lika engagerad och angelägen som oss att ta teamet till nya höjder! I den här rollen kommer du ansvara för att:

  • Med fria tyglar skapa förutsättningar för tillväxt samt driva och utveckla verksamheten och affären med befintliga och nya kunder.
  • Sätta människorna i första rummet, med högt fokus välmående, samarbete och lärande – då brukar även lönsamheten bli bra
  • Säkerställa ”Home of the Learning Minds” genom kompetensutveckling och utvecklat mentorskap.
  • Bidra till utvecklingen i linje med Rejlers mål och vision samt aktivt bidra i regionens ledningsgrupp och dess operativa, taktiska och strategiska utveckling och uppföljning.
  • Genom god omvärldsförståelse och kännedom om verksamheten bidra till affärsområdets positionering och segmentering.

Som Business Unit Manager blir du en del av ledningsgruppen i region Mälardalen, ett gäng ledare med mycket positiv energi som inte bara tror att samarbete är nyckeln till framgång, utan som också mer än gärna har kul tillsammans på och utanför jobbet. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med kollegorna i dina systerenheter för att skapa förutsättningar för hela regionen att växa sig än starkare tillsammans

 

VI ÄR NYFIKNA PÅ VEM DU ÄR

#peoplefirst säger det mesta! För att lyckas med uppdraget krävs det att du är en riktig fena på att både skapa och bibehålla goda relationer såväl internt som externt och att du motiveras av att arbeta med ledarskap.

Som person bör du vara affärsorienterad och trivas med att styra ditt och andras arbete mot uppsatta mål. Du är självgående och har en gnutta entreprenörsanda, du trivs med frihet under ansvar och har förmåga att på ett kreativt sätt hitta de bästa lösningarna.  En prestigelös doer som vill bygga ett team – det är du!

Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av konsultbranschen och har ett brett nätverk av branschkollegor. Har du testat på någon form av ledarroll är det givetvis en fördel, men ska vi vara helt ärliga kommer dina personliga egenskaper spela störst roll här!

I den här rollen behöver även du kommunicera obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi är ett sammansvetsat lag som tillsammans med våra systerenheter inom affärsområdet bildar en framtidsorienterad industriverksamhet. Det är här det händer!

Nog om oss! Vi är nyfikna på DIG! Välkommen med din ansökan idag så hoppas vi på att få lära känna dig bättre. Kanske blir vi en perfect match?!

ANSÖKAN
Här kan du läsa hela annonsen samt ansöka direkt till Reglers: Business Unit Manager – Rejlers SWEDEN

När du ansöker får du gärna ange att du såg annonsen via 4potentials. Om du generellt är intresserad av Rejlers så passa på att ansöka till 4potentials och ange Rejlers som favoritföretag då kommer vi kunna presentera fler adekvata roller i framtiden. Här finns alla de andra lediga rollerna!


 

Läs mer om din rekryteringsresa och våra olika steg i processen –> här! Som ett kvalitativt led i våra rekryteringsprocesser kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidaten. Detta steg startas dock aldrig utan ditt godkännande.

HOME

Våra medarbetare är grunden till vår framgång och utveckling. Hos oss ska varje medarbetare känna sig betydelsefull, uppmärksammad och delaktig.

LEARNING

Våra medarbetares kunskap och erfarenhet helt avgörande för vår framgång och förmåga att utveckla morgondagens hållbara samhälle. Lärandet är med oss hela tiden i allt vi gör – hos oss är man under ständig utveckling!

MINDS

Med en nyfiken inställning som uppmuntrar och inspirerar till nytänkande, vågar vi utmana både oss själva och vår omgivning. Vi har ett starkt fokus på ett uppmuntrande, tillitsfullt och kommunikativt ledarskap. Lika viktigt är medarbetarskapet där vi alla har ett eget ansvar för lärande och ständig utveckling.

Läs mer om vår kultur här: OUR WAY

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till Rejlers!