Business Developer Internship

Business Developer (internship, våren 2019 + sommaren 2019)

Hej,

Jag heter Gustaf och jobbar som VD på 4potentials. Mitt uppdrag är tydligt – 4potentials ska växa. Våra ~ 5000 medlemmar och hundratal kunder tycker om vad vi gör och vill ha mer. Därför behöver jag dig.

Det här visste du inte om 4potentials…
Vi är Sveriges ledande talangnätverk och bryr oss om vem du är, inte bara vad du gjort. Vi lever efter filosofin att alla människor har en unik potential och det är vår uppgift att identifiera den för att därefter hjälpa till att maximera den. 4potentials är unikt utifrån våra noga utvalda medlemmar och kunder. Bådadera utifrån den enkla premissen att kunna skapa möjligheter för varandra.

Jag behöver dig för att…
Hjälpa oss utvecklas. Vi har många olika möjligheter och vägval. Därför behövs stöd både strategiskt så väl som operativt – till och med administrativt. Du kommer att få följa min vardag på nära håll genom att komma nära kunder, medlemmar och nya affärsidéer. Du kommer att ges löpande ansvar parallellt med ett antal projekt som du driver enskilt.

Detta blir en nyckelposition inom bolaget och för rätt person finns möjligheter att utveckla rollen både vad gäller ansvarsområden och strategisk höjd. Din potential sätter ramarna för vad vi kan göra.

Vem tror vi att du är…

En sådan som med hög personlig drive och inre drivkrafter likt ett brunstigt fyrspann, tar initiativ utan att fråga först och får saker gjorda för att det inte är någon annan som kommer att göra dem åt dig. Du läser troligen år 3-4 på universitetet och vill skaffa dig bredare kunskaper om arbetslivet före examen. Det är positivt om du antingen har erfarenhet eller nyfikenhet av/på rekrytering och talangutveckling.  Försäljning, nätverkande och affärsutveckling är andra områden du kommer att fördjupa dig i.

Tjänsten är på hel- eller deltid under våren (minst 50%) till och med juni 2018, därefter övergår den till heltid under sommaren. Placering är på 4potentials huvudkontor, Vasagatan 16.

Vem är jag, och hur är det att jobba med mig?
3-barnsfar från Göteborg som älskar rekrytering och talangutveckling. Gillar även sällskapsspel, racketsport och hårdrock.

Mitt bästa ledarskapsråd har jag fått från Erik Hamrén, som förbundskapten för fotbollslandslaget frågade jag honom om han särbehandlade Zlatan: ”Jag särbehandlar alla”, svarade han.

Att se alla för sin unika potential är mitt motto. Att anpassa uppdrag och förutsättningar för att uppnå den är mitt mål som ledare. Jag är nämligen övertygad om att det är bästa sättet för att nå organisationers potential. Förvänta dig diskussion om vart du vill och hur jag kan hjälpa dig dit.

Tyvärr är jag en obotlig optimist både vad gäller tid och rum. Jag tror ofta att jag vet bäst och uppfinner gärna hjul på nytt. Så utmana mig gärna, det behöver jag! Jag är ganska impulsstyrd så om du har ett stort behov av ordning och reda och att i förväg veta exakt vad som kommer att hända varje arbetsdag så trivs du nog inte med att jobba med mig i den här rollen.

Finns din profil redan i 4potentials databas?
Då ansöker du genom att gå in och uppdatera din profil i databasen och på första sidan ange det jobb du vill ansöka till. Det gör du här: https://4potentials.se/sv/login/

Finns inte din profil i 4potentials databas?
Vill du ansöka till jobbet och inte har ansökt via vår databas tidigare. Då ansöker du genom följande länk: https://4potentials.se/sv/apply/

Intervjuer sker löpande och vi får därför gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.