Business Controller till First Camp -TILLSATT!

First Camp är Skandinaviens ledande campingkedja med 70 destinationer i Sverige, Norge och Danmark. Koncernen ägs av private equity-bolaget Norvestor och omsätter cirka 1,3 miljarder SEK. First Camp har sedan 2018 ökat omsättningen från knappt 200 MSEK genom ett 40-tal förvärv kombinerat med stark organisk tillväxt. First Camp går idag längst fram i ledet i att digitalisera och professionalisera campingbranschen med målet att bli världens ledande campingkedja. Koncernen har idag 1500 medarbetare och över fem miljoner gästnätter årligen med ambitionen att fortsätta växa snabbt under kommande år, både organiskt och via förvärv.

Den vi söker kommer att få börja omgående eller direkt efter sommaren på denna tjänst som är en heltidstjänst med marknadsmässig ersättning. Du får möjlighet att arbeta från kontoret i Stockholm (Kontor vid Karlaplan, men också möjlighet till hemarbete ett par dagar i veckan)

 

Business Controller på First Camp

Som business controller på First Camp arbetar man som Business partner till ledarroller inom verksamheten – destinationschefer, regionschefer och ledningsgrupp, vilket inbegriper självständigt ansvar för resultatuppföljning, budget och prognos samt operativ uppföljning inom sitt ansvarsområde. Centralt i rollen är att också vara en motor i att driva utveckling av controllingfunktionen och verksamhetsstyrningen, såväl nära verksamheten som på strategisk nivå. Som business controller rapporterar man till Chief Controller och arbetar nära koncernens ledningsgrupp.

 

I Business Controller-rollen ingår att:

  • – Ansvara för resultatuppföljning och operativ uppföljning
  • – Agera bollplank till regionschefer och ledningsgrupp i verksamhetsbeslut
  • – Ansvara för budget samt prognosarbete
  • – Äga delar av rapporteringen mot ledning och ledande personer inom bolaget
  • – Vara en drivande kraft i att utveckla controllerfunktionen till ”best-in-class”
  • – Driva projekt inom affärsutveckling

 

Kvalifikationer

  • – Relevant arbetslivserfarenhet från högpresterande miljö, exempelvis inom Controlling, Consulting eller liknande
  • – Relevant universitetsutbildning
  • – Mycket duktigt inom Office-paketet, allra främst excel
  • – Höga ambitioner i att vara med och skapa världens ledande campingkedja

Du behöver inte vara campare eller kunna slå upp ett tält…men vi hoppas att du har enkelt för att förstå verksamheten och dess kunder samt att du har en vilja att vara med på bolagets fortsatta fantastiska resa – som du aktivt kan påverka både med din kompetens, erfarenhet och ditt arbete för att utveckla First Camp. Är du den supertalang som vi söker och som gärna vill arbeta för att vidareutveckla Skandinaviens ledande campingkedja skall du ansöka omgående! Vi ser fram emot din ansökan innan sommaren!

 

Ansökan

I den här rekryteringen så ansöker du per mail med CV och ett kort personligt mail eller brev direkt till ludwig.enstrom@firstcamp.se som är Chief Controller och tillika ansvarig för rekryteringen

Ange gärna i ditt CV om du är medlem i 4potentials eller såg jobbet via 4potentials.

Fredrik på 4potentials kan komma att vara involverade i rekryteringsprocessen

 

 

Blir du nyfiken och vill veta mer om företaget eller vill ha semestertips? Läs mer på https://firstcamp.se/

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till uppdragsgivaren!